NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Uitbreiding gratis Wifi-hotspots in Nederland

Uitbreiding gratis Wifi-hotspots in Nederland

Het Ierse Free-hotspots.com zal deze maand in Nederland ruim dertig nieuwe gratis publieke Wifi-hotspots inrichten. Op dit moment zijn er slechts twee gecertificeerde 'Free-hotspots' in Nederland; in een horeca-aangelegenheid in Amsterdam en Alphen aan de Rijn. Hotspots waarvoor moet worden betaald zijn talrijker, ze zijn te vinden op ongeveer 1700 plekken in Nederland.

Het plan van Free-hotspots.com is om dit jaar in totaal ongeveer 150 gratis hotspots te lanceren in Nederland. Het gaat hierbij niet alleen om horeca-aangelegenheden, zo wordt op een Rotterdamse golfbaan een hotspot ingericht en bestaan er plannen om op de Albert Cuypmarkt een gratis Wifi-zone te maken.

Gebruikers die inloggen op een hotspot krijgen eerst een commerciële uiting van maximaal dertig seconden te zien. Daarna kan de gebruiker vrij surfen. Als hij minimaal vijf minuten op één website blijft en daarna verder surft, krijgt de gebruiker weer een commerciële uiting te zien. Verblijft de gebruiker korter dan vijf minuten op dezelfde website, dan krijgt hij geen reclame te zien als hij verder surft.  

Lees hier het volledige bericht.

 

 

BRON: emerce.nl


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.