NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • This e-mail will selfdestruct in 5, 4, 3...

This e-mail will selfdestruct in 5, 4, 3...

Maildienst Bigstring biedt de mogelijkheid om de controle over verstuurde e-mails te behouden, zelfs als deze zich al in de mailbox van de ontvanger bevinden. De verzonden berichten bestaan namelijk uit afbeeldingen die van de server van Bigstring worden gehaald, waardoor wijziging van de afbeeldingen op de server automatisch wijziging betekent in de weergave van de e-mail.

Via de dienst van Bigstring kan de verzender ook bepalen hoe lang het verzonden bericht door de ontvanger te raadplegen is of hoe vaak deze het kan lezen. Ook kan de verzender het bericht te allen tijde herroepen uit de inbox van de ontvanger. De header blijft dan in de inbox achter, maar de inhoud is niet meer op te vragen. Bovendien kan de verzender hierdoor zien hoe vaak de e-mail gelezen is en of deze is doorgestuurd naar andere ip-adressen. Ook kunnen de e-mails na verzending nog bewerkt worden. De ontvanger ziet dan een bijgewerkte afbeelding van de inhoud in zijn mailbox.

Een uitkomst voor de wat impulsief verzonden liefdesverklaringen of hate-mail, of voor het verbeteren van type-fouten in een reeds verzonden sollicitatie.

Lees hier het hele bericht.

BRON: webwereld.nl


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.