NL EN

Talpa mag eindelijk Tien zijn

Talpa mag de naam Tien gaan gebruiken. Juridische geschillen daarover met SBS Broadcasting (SBS6, Net5 en Veronica) zijn inmiddels geschikt.

Eerder bepaalde de rechter dat Talpa niet de gewenste naam Tien mocht voeren. Dit omdat SBS eigenaar is van de naam TV10. De beoogde naam voor de zender van John de Mol zou inbreuk maken op het merkenrecht van SBS.

Na de verloren rechtszaak koos De Mol uiteindelijk voor de naam Talpa, dezelfde als die van zijn investeringsmaatschappij. Een woordvoeder van Talpa noemt het niet aannemelijk dat De Mol de naam van zijn zender weer verandert. Wel is het mogelijk dat de tweede tv-zender die De Mol wil beginnen de naam Tien krijgt. Ads_kid=0;Ads_bid=0;Ads_xl=0;Ads_yl=0;Ads_xp='';Ads_yp='';Ads_opt=0;Ads_wrd='';Ads_prf='';Ads_par='';Ads_cnturl='';Ads_sec=0;Ads_channels=''; document.write(""); function Ads_PopUp() {}

Na een tweede rechtszaak tussen de kemphanen werd het Talpa al toegestaan het cijfer Tien te gebruiken. Sindsdien is er rechtsboven in het Talpa-scherm een balletje met het cijfer 10 te zien. De Talpa-leiding hoopt dat op deze manier meer mensen de zender op voorkeurskanaal 10 zetten.

Lees hier het bericht.

BRON: Nu.nl


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.