NL EN

Stage bij SOLV? Het kan!

SOLV heeft op korte termijn plaats voorstudent-stagiairs. Wil jij bijvoorbeeld in de periode maart-april bij ons stagekomen lopen? Mail ons!

Ben je klaar om de papieren werkelijkheid in te ruilen voor een echte? Kenniste maken met de advocatuur in de wereld van technologie, media en communicatie? Adviseren, procederen en contracteren kun je leren tenslotte, dus waarom niet beginnen bij een kantoor dat zowel internet whizzkids als grote ondernemingen(en alles daar tussenin) adviseert op het gebied van ICT- en informatierecht. Waar je volledig meeloopt in de praktijk van de advocaten van SOLV. Je ontmoet cliƫnten,gaat mee naar de rechtszaal en workshops, en assisteert bij het opstellen van brieven, processtukken, contracten en adviezen.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste student-stagiairs, in de laatste fase van hun studie of net afgestudeerd, die twee maanden willen meelopen met ons team. Heb je vakken gevolgd op het gebied van privacy,informatierecht, intellectuele eigendom, en/of e-commerce en interesse in een stage bij SOLV? Stuur dan je sollicitatie aan Tomas Weermeijer. Voeg daarbij in ieder geval je cv en cijferlijst, maar bijvoorbeeld ook je eerdere stagebeoordelingen.PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.