NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • SOLV start SOLV samen: je eigen kantoor, samen met anderen

SOLV start SOLV samen: je eigen kantoor, samen met anderen

Je bent 35 jaar, hebt twee leuke kinderen en een zorgzame partner. Toch voelt het vaak alsof je wordt geleefd. Door je cliënten, door het ritme van de dag, door die collega van de sectie ondernemingsrecht.

 

‘s Avonds kom je uitgeput thuis van je werk. Koken, de kinderen in bad, voorlezen – met militaire precisie gaat het allemaal net. Om acht uur plof je op de bank, een glas wijn in de hand. Is er nog brood in de vriezer?

 

Je werkt al jaren als advocaat, hebt een eigen praktijk, bent bekend in de markt. Toch neem je genoegen met een salaris dat een fractie is van je omzet. Waarom eigenlijk? Je zou meer kunnen verdienen en minder uren kunnen werken. Op momenten en voor zaken die jij selecteert.

 

Hoe lang fantaseer je nu al niet over je eigen kantoor? Maar ja, het is zo’n gedoe. Eenzaam ook.

 

SOLV breidt haar dienstverlening uit met SOLV samen, een samenwerkingsverband voor zelfstandige advocaten. Wij laten andere advocaten profiteren van onze kennis. Wij bieden toegang tot onze know how. Je maakt gebruik van ons tijdschrijfsysteem, onze IT, wij versturen je declaraties. Je werkt onder ons merk voor eigen rekening en risico. We geven je een plek om te werken, een netwerk waar werk uitkomt en het gevoel deel van een familie te zijn.

 

Wat vragen wij?

-          minstens zeven jaar ervaring als IT-, media- of IE-advocaat;

-          een eigen praktijk;

-          ondernemerschap;

-          een variabele fee.

 

Ben je geïnteresseerd? Je kunt het ons tot 1 september laten weten. Stuur een e-mail naar of bel met Christiaan Alberdingk Thijm of Thomas van Essen.

Lees ook de flyer van SOLV samen.PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (2)

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.