NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • SOLV Advocaten beste nichekantoor

SOLV Advocaten beste nichekantoor

SOLV Advocaten is het beste nichekantoor van Nederland. Dat vindt de vakjury van KSU, de uitgever van De Stand van de Advocatuur. SOLV wint daarmee de Gouden Zandloper, de prestigieuze vakprijs die tweejaarlijks wordt uitgereikt.  

De jury heeft veel waardering voor de professionele manier waarop SOLV zich in de markt plaatst. "Een aantal veel grotere kantoren zou een voorbeeld kunnen nemen aan de webiste en communicatie van het kantoor.", aldus het juryrapport.

Wanda van Kerkvoorden, oprichter van SOLV Advocaten: "Dit is de beloning van vijf jaar hard werken. Wij zijn verheugd dat onze focus succesvol is, voor onszelf en voor onze cliƫnten."

De jury bestond onder anderen uit Floris Croon, oprichter van Boer & Croon, en Willem Stevens, oprichter van Baker McKenzie Amsterdam. Kantoren werden door de jury beoordeeld op creativiteit, juridische kennis, collegialiteit en commercialiteit.

SOLV Advocaten is in 2000 opgericht. Het kantoor heeft een sectorspecifieke focus: technologie, media en communicatie (TMC). Binnen deze niche specialiseert SOLV zich op intellectuele eigendom, informatie- en communicatietechnologie en ondernemingsrecht.  

BRON: KSU


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.