NL EN

P2P-voetbalsites aangepakt

Dat meldde directeur Frank Rutten van de Eredivisie vandaag in een interview met de Wereldomroep. Het overkoepelend orgaan van de Nederlandse eredivisie voetbalclubs wil een einde maken aan internetsites waar uit de doeken wordt gedaan hoe gratis voetbalwedstrijden zijn te volgen via P2P-software.

De site Voetbalinbeeld.nl legt stap voor stap uit hoe voetbalbeelden ontvangen kunnen worden, welke software daarvoor nodig is en geeft een actueel overzicht van het wedstrijdschema. Wedstrijden zijn dan via China gratis en live te volgen. 

De nieuwe P2P-televisietechniek staat nog in de kinderschoenen. Of het is toegestaan om op deze wijze televisie te kijken zal moeten blijken, er is thans nog geen jurisprudentie voor handen. De sites in kwestie zijn aangeschreven en Rutten sluit niet dat het tot een rechtszaak zal komen.

Lees hier het volledige bericht

BRON: Webwereld.nl


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (1)

Johns21Isabel woensdag 13 juli 2011 04:15

I strictly recommend not to hold back until you get enough amount of cash to order all you need! You can take the mortgage loans or just consolidation loans and feel yourself comfortable

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.