NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Nieuwe ITV-zenders, als paddenstoelen uit de grond

Nieuwe ITV-zenders, als paddenstoelen uit de grond

Als paddenstoelen uit de grond, verschijnt de ene na de andere ITV-zender -van verschillend pluimage - op het internet.

Zo ging gisteren Musiqlub.nl officieel live en vandaag biedt MargrietTV de interbezoeker audiovisuele info. Verleden week ging het zusje van Uitzendinggemist.nl, Cultuurgemist.nl de lucht in.

Musiqlub
Musiqlub is een nieuw multimediaal muziek tv-platform op internet, waarop muziekclips en live concerten kunnen worden bekijken. Musiqlub heeft ook een forum en de mogelijkheid je eigen playlist samen te stellen. Binnen een half jaar wil Musiqlub ook via andere platforms (ether, kabel en satelliet) gaan uitzenden.

MargrietTV
MargrietTV laat elke dag filmpjes met achtergrond-verhalen, reportages en interviews zien, voor en door Margriet-lezeressen. Ook wordt een kijkje achter de schermen van de Margriet-redactie geboden.

Cultuurgemist.nl
Cultuurliefhebbers kunnen op Cultuurgemist.nl een bundeling van eerder uitgezonden kunst- en cultuurprogramma's van de publieke omroepen bekijken.

Interactieve TV: Contact met de kijker
Iedereen kan zijn eigen ITV-zender beginnen onder andere om de interactiviteit met zijn doelgroep te vergroten. Over de mogelijkheden van interactieve/internet televisie (ITV) ging afgelopen donderdag (30 augustus) het congres Interactieve TV: Contact met de kijker van Mediaplaza, waar SOLV aan deelnam.

Lees hier en hier meer en zie hier meer over het congres.

BRON: Adformatie.nl


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.