NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Kamervragen D66 n.a.v. zoenbeelden Yolanthe & Wesley

Kamervragen D66 n.a.v. zoenbeelden Yolanthe & Wesley

D66 heeft vragen gesteld aan de Minister van Justitie naar aanleiding van de door RTL uitgezonden beelden van de zoenende Yolanthe en Wesley.

D66 wil, onder meer, de mening van de Minister weten omtrent de gang van zaken rond de verkoop van de beelden aan RTL, alsmede omtrent het gevaar dat misbruik onbestraft blijft omdat de slachtoffers niet optreden ter vermijding van verdere publiciteit.

Klik hier voor de kamervragen

BRON: Tweede Kamer/SDU


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (1)

J.T. Couzy donderdag 26 november 2009 19:47

Hoe hypocriet is U heer Alexander Pechthold?????????
De kilometerheffing tast de privacy in ernstige mate aan.Immers de overheid kan iedere beweging van de automobilisten volgen middels het gebruik van GPS voor de kilometerheffing.Hoe kan D66 voor deze vorm van kilometerheffing zijn als zij eerst bij monde van Pechthold de Nederlanders oproept zich te organiseren tegen schending van hun privacy.???


Nederlanders moeten zich breder organiseren tegen schendingen van hun privacy. Daarvoor pleitte D66-leider Alexander Pechtold maandag in Den Haag. Hij deed dat tijdens de presentatie van het boek 'Alles onder controle' van journalist Bart de Koning. Het boek roept op tot een discussie over de vermeende uitholling van de privacy van Nederlandse burgers door de overheid.

Heer Pechthold; indien de overheid centen tekort komt is dit in eerste aanleg schuld van diezelfde overheid door misinvesteringen en slechte controle op risicovrije beleggingen.
Een eerlijke methoden van wegenbelasting is een voorbeeld zoals in Frankrijk (Tolweg),waar niet alleen de nationale automobilisten wegenbelasting betalen,maar tevens iedere weggebruiker. Bij de oneerlijke en privacy schendende kilometerheffing waar u een voorstander van bent draait de nationale automobilist op voor deze nieuwe vorm van “wegenbelasting”
Hoe hypocriet bent U?

J.T. Couzy

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.