NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Jurisprudentie ICT Recht bundel verschenen

Jurisprudentie ICT Recht bundel verschenen

Bij Kluwer is er een nieuwe jurisprudentie bundel verschenen op het gebied van ICT recht. De Bundel staat onder redactie van Jasper Rijnders van SOLV advocaten en Paul Geerts van de sectie Intellectueel Eigendom van de RuG.

De jurisprudentiepocket ICT-Recht 2004 bundelt voor het eerst alle relevante en actuele uitspraken van diverse rechtelijke colleges op het gebied van technologie, media en communicatie recht. Zo worden op een overzichtelijke wijze uitspraken gerangschikt die betrekking hebben op het kapen van domeinnamen, computervredebreuk, mobiele telefonie, ADSL, ICT-contracten, auteursrechten op het internet, gokken op het internet etc.

Bij de selectie en indeling van de jurisprudentie is zoveel mogelijk aansluiting gezocht bij het boek Recht en Computer onder redactie van H. Franken, H.W.K. Kasperen en A.H. de Wild. Sommige uitspraken zijn reeds eerder gepubliceerd in de bundel Internetrecht Jurisprudentie van Lodder e.a. De bundel sluit aan bij de eerder verschenen wettenpocket ICT-recht 2004.

De bundel is een samenwerking tussen het Centrum voor Recht en ICT van RuG, de sectie Intellectueel Eigendom van de RuG en SOLV advocaten.

Lees hier het hele bericht

BRON: Kluwer / SOLV


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.