NL EN

ITenRecht.nl gaat 'live'

ITenRecht.nl gaat 'live'

op 15 september a.s. Launch bij NautaDutilh vanaf 17.00 uur

Op woensdag, 15 september a.s. gaat de website ITenRecht.nl 'live'. Uitgeverij deLex en de kernredactie van ITenrecht.nl organiseren de launch van ITenRecht.nl. Deze zal plaatsvinden tijdens een borrel vanaf 17.00 uur ten kantore van NautaDutilh in Amsterdam.

Belangstellenden zijn van harte welkom.

ITenRecht.nl is geïnspireerd door het IE-forum Boek9.nl en moet zich ontwikkelen tot een vaste waarde in de dagelijkse routine van een groot deel van de Nederlandse IT-recht gemeenschap.

Onder IT en recht worden begrepen de juridische aspecten van geautomatiseerde gegevensverwerking en communicatie en voorts al die juridische aspecten van maatschappelijke activiteit die mede bepaald worden door informatietechnologie.

ITenRecht.nl is onafhankelijk

ITenRecht.nl staat onder toezicht van een kernredactie en redactie, bestaande uit vrijwilligers van verschillende ondernemingen en instellingen. De kernredactie bestaat uit Polo van der Putt, Eric Tjong Tjin Tai, Tycho de Graaf, Menno Weij en Wouter Seinen.

De redactie wordt verder gevormd door Rutger Alsbach, Gijsbert Brunt, Bob Cordemeyer, Filip van Eeckhoutte, Anna den Hartog, Taco Huizinga, Mark Jansen, Louis Jonker, Annechien ten Kate, Marianne Korpershoek, Arend Lagemaat, Edward de Lange, Joost Linnemann, Joost van Ooijen, Louwrens Phoelich, Christian van Seeters, Martijn Scheltema, Eliane de Vilder, Thomas de Weerd, Dennis Zieren en Gerrit-Jan Zwenne.

deLex

ITenRecht.nl is onafhankelijk. Niet verbonden aan een kantoor, een universiteit of een organisatie. Om onafhankelijk te blijven, maar toch te blijven bestaan, te groeien en meer de diepte en de breedte in te kunnen gaan, is ITenRecht.nl, net als boek9.nl, ondergebracht bij de juridische uitgeverij deLex.

Aanmelden

In verband met de catering wordt u verzocht zich per email aan te melden. Stuur een email naar info@delex.nl met uw emailadres en NAW gegevens o.v.v. Launch ITenRecht.nl. Aan de inschrijving zijn verder geen kosten verbonden.

Plaats

NautaDutilh
Strawinskylaan 1999
1077 XV Amsterdam

 

BRON: itenrecht.nl


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.