NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Geen overheidsgeld meer voor hookers.nl?

Geen overheidsgeld meer voor hookers.nl?

De overheid voert campagne tegen mensenhandel. Dit doet zij ondermeer door het plaatsen van advertenties tegen mensenhandel op de website www.hookers.nl. Op deze website staan voornamelijk ervaringen van klanten van prostituees uit Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Volgens het Amsterdamse PvdA-raadslid K. Schaapman moet de overheid stoppen met het adverteren op deze website. De overheid zou betrouwbare partners moeten zoeken om de campagne tegen mensenhandel onder de aandacht te brengen. Bovendien is het volgens Schaapman een principezaak. Ook zonder het financieren van de porno-industrie kan de campagne worden gevoerd.

Zelf is Schaapman overigens wel voorstander van de campagne. Ze was een van de auteurs van het vorig jaar verschenen rapport 'Het onzichtbare zichtbaar gemaakt' over de misstanden in de Amsterdamse prostitutiewereld.

Hookers.nl is het echter niet eens met de opmerkingen van Schaapman. Zo vermeldt de chef van de website:

"Mevrouw Schaapman blaat maar wat. Als er een plaats is waar deze campagne effect kan sorteren dan is het wel op Hookers.nl"

Verder ontkent hij dat juist zijn bezoekers de vernedering in de hand werken en zich niet bekommeren om illegaliteit: "Ik daag mevrouw Schaapman uit dat te bewijzen. Illegaliteit is nauwelijks een onderwerp op onze site."

Het is afwachten of de klacht van Schaapman wordt gehonoreerd. Mocht dit zo zijn dat zal hookers.nl de geschatte 1200 EUR advertentiekosten ergens anders vandaan moeten halen.

 

Lees hier en hier het volledige bericht.

 

 

BRON: nu.nl; planet.nl


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.