NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • "Eerstelijns rechtshulp: Twitter je advocaat"

"Eerstelijns rechtshulp: Twitter je advocaat"

 

Het initiatief van #SOLV om een #Twitterspreekuur op te zetten, is opgepakt door het Advocatenblad. Zie hierhonder het bericht van Tatiana Scheltema, als opgenomen in de nieuwsbrief van vandaag, naar aanleiding van het #solv #twitterspreekuur door @MennoWeij. 

 

Eerstelijns rechtshulp: Twitter je advocaat

Eerstelijns rechtshulp: twitterspreekuurTatiana Scheltema 
Na dokters, coaches en droomdeskundigen begint ook advocatenkantoor SOLV een Twitterspreekuur. Vanochtend tussen 9 en 10 kon iedereen met juridische vragen over technologie, media en communicatie (TMC) gratis terecht op de twitteraccount van SOLV-advocaat Menno Weij. Eerder richtte het kantoor al de Clinic op, een op dat gebied gespecialiseerde rechtswinkel voor minvermogenden.
Het spreekuur is een experiment, maar als mensen hem -in verband met vertrouwelijkheid- via een persoonlijke tweet of mail benaderen kan dat ook, zegt Weij. Storm liep het nog niet: belangstelling kwam vooralsnog vooral van collega's. 
‘Een beetje aandacht is leuk,' erkent Weij, ‘en past ook in onze marketingstrategie. Maar dat is zeker niet de insteek. We willen uitzoeken of de behoefte bestaat, en social media zijn een goede manier om onze kennis op dit gebied te etaleren.'

BRON: Advocatenblad


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (1)

Anastasia Da paxiao maandag 12 augustus 2013 17:21

hallo, meneer / mevrouw, er is business Ik wil dat we together.can je antwoord terug naar mij?
Thanks jouwe Anastasia.

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.