NL EN

De gevaren van e-mail marketing

E-mail is nog altijd de "killer ap" van het internet. Het is het onderdeel van het internet dat door consumenten en bedrijven het meest wordt gebruikt. Volgens Forrester Research zijn er wereldwijd 263 miljoen e-mailboxen en worden er 500 miljoen e-mails per dag verzonden. In de Verenigde Staten besteedt het bedrijfsleven inmiddels 25 % van het marketingbudget aan e-mail en dat zal alleen maar toenemen.

 

Steeds meer bedrijven geven ook e-mail nieuwsbrieven uit. Dikwijls worden deze samengesteld door derden, die gebruik maken van diverse bronnen. Daarbij kan het behoorlijk fout gaan, getuige het verhaal van Ton Cremers.

 

Lees hier de column (PDF).PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (1)

gxzkkwr vrijdag 13 december 2013 20:14

Wat is er voor iedereen, de inhoud van bestaande op deze website zijn eigenlijk geweldig voor mensen ervaren , goed , ga zo door met het goede werk jongens.
Сняла тесную юбку Попка лесбиянки Черные попки девушек Возбудились соски
De volgende keer dat ik leer een weblog , ik hoop dat het me niet teleur als een partij als deze. Ik bedoel, ik weet dat het mijn keuze om te leren , maar ik dacht echt dat youd hebben een ding interessants te zeggen . Alles wat ik hoor is een hoop gezeur over iets dat je kunt repareren voor degenen die het te druk op zoek naar aandacht verkoos .
Девушки с оружием порно Голая нимфетка галерея

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.