NL EN

Aangifte inzake online gokken

In een brief aan de Tweede Kamer heeft de Minister van Justitie aangekondigd aangifte te gaan doen tegen ondernemingen die online kansspelen aanbieden. Om welke aanbieders het gaat, wil de Minister nog niet zeggen maar het betreft "enkele illegale aanbieders die zowel binnen als buiten Nederland zijn gevestigd".

Daarnaast gaat de Minister een brief verzenden aan een aantal banken die rekeningen verstrekken aan aanbieders van online kansspelen. Ook hier houdt de Minister de kaarten tegen de borst en vermeldt hij niet om welke banken het gaat. Wel is het duidelijk dat het om de grotere in Nederland opererende (handels)banken.

Lees hier het volledige bericht.

 

BRON: nu.nl


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (1)

rob vrijdag 1 mei 2015 14:20

BETERBINGO MALIFIDE PRAKTIJKEN

ik speel al heel lang bij beterbingo al meer dan twee jaar, wat ik best wel heel erg leuk vind,mijn vader die amsterdam woont speelt ook, en mijn vriendin waar iik woon i katwijk speelt ook ,nu waren we afgelopen zondag bij me ouders, en omdat aliri en ik bingo leuk vinden hebben we onze lap meegenomen.
mij vader zegt eigelijk nooit wat omdat ie niet zo goed is met de computer,dus ik heb ik help ik hem zo nu en dan met stiorten enzo.
Afgelopen zondag werd er een discussie gestart over daan1985 waar ik in mee ging, tot ik er achter kwam dat het me pa ze account was en ben ik overgestap om me eigen com. nu was in in ene me vader geblokkerd met de reden dat we 3 accounts hebben mijn vader speelt altijd in duivendrecht en wij in katwijk.
ik heb gezegd dat ik alles wil overleggen maar ik kon hoog en laag springen zeiden ze. dus ik ben super boos wat het is echt ontecht, dat geeft wel aan dat het daan1985 geen leugen is anders doe je dat niet zonder uitleg.
ik vroeg alleen of het normaal was of daan1985 elke week 10 jps wint terwijl ik speel al meer dan 2 jaar en mij teller staat op 8 jps,dat is toch een normale vraag.
nee wij zijn machtig wij blokeren jullie ik heb hard gespaard net zoels aliro en me pa en nu kunnen we dus niet spelen omadt beterbingo dus blijkbaar wat te verbergen heeft

nogmaals ik wil 2 dingen alledrie de account gewoon aan zoals het hoort en wil meewerken om alles te overleggen wat maar nodig is
en nummer twee een reden en dan wel een goeie

Sterke punten:
gezeligge site tot nu toe

Zwakke punten:
slechte klantenservice asosiale mederwerker beau die vrouwen sexueel itimideert klachen die weg gewuift geen enkel respect
en ze stelen als de raven

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.