NL EN

Pagina doorsturen

X

Deze pagina is succesvol doorgestuurd!

SOURCE is een samenwerkingsverband voor zelfstandige advocaten. Partners van SOURCE hebben toegang tot onze know how, kantoorfaciliteiten en andere voorzieningen. Zij werken voor eigen rekening en risico.

cheryl leunissen

Is al 20 jaar gepassioneerd advocaat, de eerste tien jaar bij twee grote kantoren daarna ondernemend vanuit haar eigen kantoor. Bijt zich graag vast in complexe zaken, staat bekend als een procestijger en als een niet makkelijk te passeren partner in (contracts-)onderhandelingen, waarbij zij voor haar cliënten het maximale eruit haalt. Houdt zich als SOURCE partner bezig met huurrecht bedrijfsruimte, bouwrecht, aanbestedingsrecht en - vooral - vastgoedtransacties en projectontwikkeling. Samen met haar collega Frank Leyendeckers - die gespecialiseerd is in projectontwikkeling en omgevingsrecht – vormt zij een snel en accuraat werkend team, dat 24/7 bereikbaarheid, snelheid zonder verlies van kwaliteit en een pragmatische aanpak hoog in het vaandel heeft staan. De inmiddels jarenlange samenwerking met een vooraanstaand notariskantoor maakt dat Cheryl het aanspreekpunt bij uitstek is voor vastgoedtransacties. Naast de advocatuur zijn haar twee kinderen, Ashtanga yoga en muziek haar grootste passies.

U kunt Cheryl bereiken via leunissen@source.law oftelefonisch op 06 - 1252 8415.

Frank leyendeckers

Frank heeft een jarenlange ervaring binnen het bestuursrechtelijk vastgoed, opgedaan bij de Raad van State, als bedrijfsjurist bij een grote projectontwikkelaar en ca. 25 jaar als advocaat. Hij beweegt zich vooral op het snijvlak van hetmilieurecht en de ruimtelijke ordening, met name in de sfeer van het vastgoed. Hij is betrokken bij complexe gebieds- en locatieontwikkelingen (commercieelvastgoed, woningbouw en utiliteitsbouw), grondexploitaties en infrastructureleprojecten (aanleg en wijziging van sporen, wegen, dijken, windmolenparken,etc.). Daarnaast adviseert hij veelvuldig in het kader van grote nationale en grensoverschrijdende vastgoedtransacties, zowel publiek als privaatrechtelijk. Hij is erkend bestuursrechtspecialist en als zodanig betrokken bij allerlei zaken die door het bestuurs(proces)recht worden bestreken, onder meer in geschillen met toezichthouders in de gereguleerde markten energie, telecom,privacy, farma en finance.

U kunt Frank bereiken via leyendeckers@source.law of telefonisch op 06 - 4603 3681.

kim van haastrecht

Kim is gespecialiseerd in het mededingingsrechten Europees recht. Haar carrière in de advocatuur is zij begonnen bij CMS DerksStar Busmann, na bijna vier jaar volgde de overstap naar Boekel De Nerée. Haar cliënten en vakgenoten prijzen de wijze waarop zij haar diepgaande kennis koppelt aan een pragmatische aanpak. Het belang van de cliënt staat voorop,maar zaken moeten niet ingewikkelder worden gemaakt dan nodig. Een aanpak die goed matcht met de no-nonsense wijze waarop de advocaten van SOLV hun praktijk uitoefenen.

U kunt Kim bereiken via haastrecht@source.law of telefonisch op 06 - 4697 0576.


ook partner worden?

Wat vragen wij:
- minstens zeven jaar ervaring als advocaat;
- een eigen praktijk;
- ondernemerschap;
- een fixed fee.

 

Voor meer informatieover SOURCE kunt u contact opnemen met Thomas van Essen.