NL EN

Pagina doorsturen

X

Deze pagina is succesvol doorgestuurd!

OVER SOLV

SOLV is een niche advocatenkantoor dat volledig is gespecialiseerd in technologie, media en communicatie: TMC. Binnen die focus houden wij ons dagelijks bezig met onder meer ICT, privacy, reclame, internet, e-commerce, entertainment & media en intellectueel eigendom. Opgericht in 2000 is SOLV één van de oudste en meest ervaren boutique law firms van Nederland.

SOLV heeft zichzelf ten doel gesteld te blijven vernieuwen. Wij kijken daarom steeds naar manieren om de dienstverlening voor onze cliënten te verbeteren. Wij bieden bijvoorbeeld toegang tot onze know how, publiceren white papers en organiseren in-house cursussen.

Ook in onze tarifering zijn wij innovatief. Fixed fees, abonnementen en honoraria afhankelijk van de uitkomst van een juridische procedure behoren tot de mogelijkheden.

HET NIEUWE WERKEN

SOLV is één van de eerste advocatenkantoren in Nederland dat Het Nieuwe Werken omarmt: een nieuwe en efficiënte manier van samenwerken. Het kantoor is daar ook volledig op ingericht. Er zijn geen vaste werkplekken meer. In plaats daarvan zijn er “flexwerkplekken”, belcellen, stilteruimtes en vergaderzalen.  

SOLV heeft in haar opdracht aan de architecten en vormgevers van Buro RUIM hergebruik van de bestaande inventaris centraal gesteld en is er trots op dat het ook daadwerkelijk is gelukt om vrijwel alle meubels en verlichting te hergebruiken. Dit past in het MVO beleid van SOLV, net als het streven naar een paperless office.  

 “Denk Digitaal” is het uitgangspunt. Alles zoveel mogelijk digitaal dus. Dikke stapels papieren dossiers zijn niet meer van deze tijd. Zo hebben alle medewerkers van SOLV een iPad, waardoor zij niet langer alles hoeven te printen en dossiers altijd bij de hand hebben.

Neem voor meer informatie contact op met Edwin Knoth.

ONDERWERPEN PER ADVOCAAT

Neem gerust contact op met een van onze advocaten, de onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn staan achter hun naam vermeld.

Wanda van Kerkvoorden: cloud computing, outsourcing, online platforms, automatisering, compliance

Thomas van Essen: cookies, privacy, big data, mobiele diensten, gaming, online kansspelen

Harmke Lankhorst: fashion, design, uitgeverijen, reclame, e-commerce, entertainment & media, reclame, auteursrecht, modellenrecht, merkenrecht, telecom

rECHTSHULP

Stichting de Clinic is de eerste gespecialiseerde rechtswinkel op het gebied van Technologie, Media en Communicatie (TMC) opgericht door SOLV in 2008. De Clinic geeft gratis eerstelijns juridisch advies aan particulieren en kleine ondernemingen.

De Clinic wordt gerund door zes studenten in de laatste fase van hun studie die worden begeleid door ervaren advocaten. Zij beantwoorden graag uw vragen over bijvoorbeeld auteursrecht, merkenrecht of privacy op internet.

Voor meer informatie over de Clinic gaat u naar de website: www.clinic.nl.