NL EN

Pagina doorsturen

X

Deze pagina is succesvol doorgestuurd!

Focus 

Een advocaat moet uitstekende juridische kennis hebben. Natuurlijk. Maar als hij die kennis niet kan toepassen, is hij nergens. Een advocaat levert pas toegevoegde waarde als hij zijn klant en diens markt goed kent. Daarin onderscheiden de advocaten van SOLV zich. Wij lopen voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Of het nu gaat om privacy, datalekken, cloud computing, social media, e-books of AdWords - wij weten wat er speelt. 

Trots

Wij zijn trots op onze cliënten en dat geldt ook andersom. SOLV heeft een gevarieerde klantenkring, die opereert in uiteenlopende branches binnen de focus van ons kantoor. Onze cliënten hebben met elkaar gemeen dat zij hechten aan onze persoonlijke benadering in combinatie met kort, praktisch advies. Wij werken schouder aan schouder met de cliënt en beschouwen ons kantoor als een verlengstuk van zijn onderneming. Kijk eens bij praktijkgebieden om te lezen wat wij specifiek voor u kunnen betekenen.

Multidisciplinair

De advocaten bij SOLV hebben ieder hun eigen specialisme. Gezamenlijk staat het team van SOLV garant voor een juridisch multidisciplinaire dienstverlening aan uw onderneming. Bij SOLV vindt u experts op het gebied van onder meer het recht van intellectuele eigendom, ICT, informatievrijheid, privacy, elektronische handel, telecommunicatie-, media- en reclamerecht. Door samenwerking met andere advocatenkantoren in binnen- en buitenland kunnen wij onze cliënten doorverwijzen als wij de benodigde kennis niet in huis hebben.