NL EN
Yentl van den WinkelYentl van den Winkel

POSTS VAN YENTL

29-05

MAG DE CURATOR EEN KLANTENBESTAND VERKOPEN ONDER DE AVG?

17:03 uur Yentl van den Winkel | 0 reacties

Onlangs werd bekend dat curatoren klantenbestanden van failliete ondernemingen verkopen zonder daarbij de toepasselijke privacywetgeving in acht te nemen. In de praktijk is de... Lees verder.

11-04

IS (CIVIEL) BEWIJSBESLAG ONDER DE NEDERLANDSE STAAT TOEGESTAAN?

15:00 uur Yentl van den Winkel | 0 reacties

In het opheffingskort geding dat de Nederlandse staat tegen vier gedaagden is gestart, is door de Nederlandse Staat aangevoerd dat het civiel bewijsbeslag niet kan worden toegepast op de... Lees verder.

28-03

COLLECTIEVE SCHADEVERGOEDINGSACTIE NU OOK MOGELIJK IN NEDERLAND

10:58 uur Yentl van den Winkel | 0 reacties

In Amerika behoren ‘ class actions ’ al tot de gevestigde praktijk. Maar collectieve acties komen ook steeds vaker voor in Nederland, met name in maatschappelijke kwesties, bijvoorbeeld op... Lees verder.

07-03

RECHTSPRAAK: VERPLICHT ONTGRENDELEN TELEFOON IS NIET ONRECHTMATIG

12:16 uur Yentl van den Winkel | 0 reacties

Eerder is op deze blog al geschreven over het gedwongen ontgrendelen van je smartphone door middel van een vingerscan. Vorige week heeft de rechtbank Noord Holland uitspraak gedaan in een... Lees verder.

31-01

STUDENT-STAGE BIJ SOLV

09:24 uur Yentl van den Winkel | 0 reacties

Ben je in de laatste fase van bachelor of al begonnen aan de master van je studie rechten en heb je interesse op het gebied van technologie, media en communicatie (TMC), dan zijn wij op zoek... Lees verder.

VIDEO'S VAN YENTL