NL EN
Tomas WeermeijerTomas Weermeijer

POSTS VAN TOMAS

07-08

HOF VAN JUSTITIE IN CORDOBA-ZAAK: NIEUW HOOFDSTUK IN “NIEUW PUBLIEK” LOTERIJ

17:04 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

De ontwikkeling van de rechtspraktijk is voor een groot deel afhankelijk van de principes en vastberadenheid van procespartijen. Procederen is altijd een commerciële afweging, waardoor... Lees verder.

22-06

PSD II: NU DAN ECHT MISSCHIEN BIJNA IN NEDERLAND

15:52 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

Deze week legde minister Hoekstra van Financiën een gewijzigd wetsvoorstel voor om de PSD II-richtlijn in de Nederlandse wet te implementeren. Gewijzigd, want het oorspronkelijke wetsvoorstel... Lees verder.

16-01

PSD2: WIE HAALT DE VOET VAN DE PRIVACY-REM?

09:43 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

Voor AGconnect schreef ik een blog over PSD2. Centraal staat de afweging van voor- en nadelen rondom de nieuwe wetgevingen de - in mijn ogen - doorgeslagen privacy-zorgen. Benieuwd? De blog lees je... Lees verder.

28-11

INHOUD GEOBLOCKING-VERORDENING AKKOORD, NU DE FORMALITEITEN NOG

11:41 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

Vorige week liet de Europese Commissie in een persbericht weten dat een akkoord is bereikt over de tekst van de geoblocking-verordening. Daar is een uitgebreide stoeipartij tussen de Commissie,... Lees verder.

27-10

WAT DOEN WE MET PSD2? WIE HET WEET MAG HET ZEGGEN…

11:04 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

De term ‘PSD2’ doet nog niet bij iedereen een belletje rinkelen. Dat ondervond ook Radar eerder deze week, dat ‘de gewone Nederlander’ er naar vroeg (“geen idee - een soort ziekte of zo... Lees verder.