NL EN
Thomas van EssenThomas van Essen

POSTS VAN THOMAS

09-10

COLD CALLING GEKILLED?

10:12 uur Thomas van Essen | 0 reacties

Staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) wil ongevraagde telefonische verkoop verder aan banden leggen. Deze maatregel is de uitkomst van gesprekken die het ministerie met de branche... Lees verder.

13-09

BESLUIT KANSSPELEN OP INTERNET; INTERNETCONSULTATIE

09:10 uur Thomas van Essen | 0 reacties

Het heeft enige tijd geduurd, maar op 11 september 2018 is eindelijk de conceptregeling ‘Besluit kansspelen op afstand’ gepubliceerd voor internetconsultatie. De internetconsultatie duurt tot... Lees verder.

06-09

EUROPEAN ARTIFICIAL INTELLIGENCE ALLIANCE

11:19 uur Thomas van Essen | 0 reacties

De Europese Commissie (“AC”) constateert dat Artificial Intelligence (AI) een gebied van strategisch en economisch belang is geworden. Het kan oplossingen bieden voor vele sociale uitdagingen... Lees verder.

04-09

ALGORITMES IN DE RECHTSPRAAK

12:15 uur Thomas van Essen | 0 reacties

In de NRC Next van dinsdag 28 augustus 2018 stond een interessant stuk over het gebruik van algoritmes in de rechtspraak in de VS. Volgens het artikel worden in bijna alle Amerikaanse... Lees verder.

23-08

LIJST DPIA'S IN NEDERLAND EN DUITSLAND

15:24 uur Thomas van Essen | 0 reacties

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG”) bepaalt in artikel 35 dat organisaties onder bepaalde voorwaarden een zogenaamde gegevensbeschermingseffectbeoordeling moeten uitvoeren.... Lees verder.

VIDEO'S VAN THOMAS