NL EN

POSTS

04-03

ZIJN DE VERGAANDE NABURIGE RECHTEN NOG WEL TE RECHTVAARDIGEN?

16:05 uur Stagiair | 0 reacties

In de bekende en nog steeds lopende Metall auf Metall -zaak heeft het verwijzende Bundesgerichtshof, het Hof van Justitie van de Europese Unie (hierna: HvJ EU) verzocht om een prejudiciële... Lees verder.

27-02

DE PRINSES EN DE KACHELMAN

15:59 uur Stagiair | 0 reacties

Axel Springer is geen vreemde bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens. Ook Kachelmann is met rechtbanken bekend. Door een ex-vriendin werd hij beschuldigd haar verkracht en mishandeld... Lees verder.

29-01

DE VERLEIDERS EN DE DIGIDYSTOPIE

15:47 uur Stagiair | 0 reacties

Als iemand het over ‘de verleiders’ had, dacht ik altijd direct aan de serie ‘the persuaders’, met Tony Curtis en Roger Moore, een soort James Bond-achtige show over twee mannen in mooie... Lees verder.

15-01

KERSTPOTTEN SLAAFS NAGEBOOTST

09:06 uur Stagiair | 0 reacties

Karakteristiek voor de kerstdagen zijn de kerstbomen en –ballen, de koekjes en kransjes en de lang-niet-geziene-familieleden om de eettafel heen gedrapeerd. Hanos besloot daarom in een... Lees verder.

07-01

BOULANGERIE MARRAKECH MAAKT GEEN INBREUK OP HANDELSNAAM BAKKERIJ MARAKESH

15:38 uur Stagiair | 0 reacties

In de zaak tussen ‘Bakkerij Marakesh’ en ‘La Boulangerie Traditionelle Marrakech’ trok de eerstgenoemde bakkerij aan het langste eind. De bakkerij heeft vestigingen in Rotterdam en Den... Lees verder.