NL EN

POSTS

10-05

AUTEURSRECHTINBREUK DOOR UITZENDEN VOETBALWEDSTRIJDEN IN CAFÉ

10:37 uur Stagiair | 0 reacties

Cafés zitten tijdens voetbalwedstrijden vol met liefhebbers die onder het genot van een drankje hun favoriete club bekijken. Het uitzenden van voetbal heeft zo zijn financiële voordelen voor... Lees verder.

11-04

FAKE NEWS: DE FACILITERENDE OVERHEID

14:26 uur Stagiair | 0 reacties

De strafrechtadvocaat Sidney Smeets kondigde via Twitter een onverwachte carrièrewissel aan: ‘’Blij dat ik vandaag eindelijk bekend mag maken dat ik samen met Johan Derksen zal... Lees verder.

04-03

ZIJN DE VERGAANDE NABURIGE RECHTEN NOG WEL TE RECHTVAARDIGEN?

16:05 uur Stagiair | 0 reacties

In de bekende en nog steeds lopende Metall auf Metall -zaak heeft het verwijzende Bundesgerichtshof, het Hof van Justitie van de Europese Unie (hierna: HvJ EU) verzocht om een prejudiciële... Lees verder.

27-02

DE PRINSES EN DE KACHELMAN

15:59 uur Stagiair | 0 reacties

Axel Springer is geen vreemde bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens. Ook Kachelmann is met rechtbanken bekend. Door een ex-vriendin werd hij beschuldigd haar verkracht en mishandeld... Lees verder.

29-01

DE VERLEIDERS EN DE DIGIDYSTOPIE

15:47 uur Stagiair | 0 reacties

Als iemand het over ‘de verleiders’ had, dacht ik altijd direct aan de serie ‘the persuaders’, met Tony Curtis en Roger Moore, een soort James Bond-achtige show over twee mannen in mooie... Lees verder.