NL EN
Prof. Arno R. LodderProf. Arno R. Lodder

POSTS VAN ARNO

19-02

NEEM DE TIJD VOOR PRIVACY - MAGAZINE VAN DE KB

14:29 uur Prof. Arno R. Lodder | 0 reacties

Voor kb/ magazine van de nationale bibliotheek schreef ik een column over privacy/gegevensbeschermingsrecht. Voor wie zich afvraagt waar KB voor staat: Koninklijke Bibliotheek, en dat is dan... Lees verder.

12-02

SMILE, AFTER FILLING IN A FORM, YOU'RE ON CAMERA

16:05 uur Prof. Arno R. Lodder | 0 reacties

Vorige week was een filmploeg van het KRO/NCRV programma Monitor bij mij op bezoek. Nu zijn er wel vaker filmploegen, maar deze keer ontstond er enige paniek: "Ik zag je vanmiddag met een... Lees verder.

28-01

PRETIUM, NIET NIKS MAAR NYKS, HANS NYKS

09:32 uur Prof. Arno R. Lodder | 0 reacties

In Mediaforum2006/3 opende ik mijn annotatie met: “Het is te gek voor woorden dat we hier vandaag staan”, zo opende de advocaat van KPN zijn pleidooi in deze zaak. In de telecom-wereld,... Lees verder.

19-01

E-COURT, PHOENIX RISING FROM THE ASHES

10:19 uur Prof. Arno R. Lodder | 0 reacties

Er is wat ophef ontstaan (o.a Nieuwsuur , Groene Amsterdammer ) over “een nieuw fenomeen”, e-court,waar ik net als de automatisering van de rechtspraak al meer dan 15 jaar geleden over... Lees verder.

18-01

OVERNEMEN FOTO GERICHT AAN SPECIFIEKE GEBRUIKER TWITTER, MAG DAT?

15:17 uur Prof. Arno R. Lodder | 0 reacties

Vanmorgen deed ik er anderhalf keer zolang over om naar de VU te fietsten. Code Rood. Paar keer bijna van mijn fiets gewaaid. Bij aankomst maakte ik een foto van omgewaaide fietsen, die ik... Lees verder.

VIDEO'S VAN ARNO