NL EN
Nina LodderNina Lodder

POSTS VAN NINA

20-09

INTERNATIONALE GOKAUTORITEITEN UITEN ZORGEN OVER VAGE GRENS TUSSEN GAMES EN GOKKEN

09:40 uur Nina Lodder | 0 reacties

Gok- en kansspel autoriteiten uit Europa en de Verenigde Staten zijn een gezamenlijke actie gestart om het bewustzijn van ouders en consumenten te verhogen met betrekking tot de overgang tussen... Lees verder.

12-09

HET BELOOFDE LAND VAN DE VRIJE EN EERLIJKE EUROPESE VERKIEZINGEN

15:40 uur Nina Lodder | 0 reacties

De Europese Commissie heeft een reeks maatregelen aangekondigd om de verkiezingen voor het Europees Parlement volgend jaar op een vrije, eerlijke en veilige manier te laten verlopen. Het gaat... Lees verder.

30-08

‘ZEER ACCURATE’ ANTICONCEPTIEAPP MISLEIDEIND BEVONDEN DOOR BRITSE RECLAMEWAAKHOND

12:30 uur Nina Lodder | 0 reacties

De Zweedse anticonceptieapp Natural Cycles adverteerde op Facebook met de boodschap dat de zeer accurate en gecertificeerd app zich aanpast aan elke unieke menstruatie cyclus. Deze reclame werd... Lees verder.

28-08

“LET OP: MET DIT TELEFOONTJE KUNT U SLACHTOFFER WORDEN VAN WANGIRI-FRAUDE”

14:39 uur Nina Lodder | 0 reacties

Vodafone gaat klanten waarschuwen bij oproepen naar buitenlandse frauduleuze nummers. De melding is als volgt: ''Let op, u belt naar een buitenlands nummer. Hier kunnen hoge kosten aan verbonden... Lees verder.

24-08

TOEZICHTHOUDERS KRIJGEN BEVOEGDHEID OM ALS MYSTERY SHOPPER OVEREENKOMSTEN AAN TE GAAN

09:08 uur Nina Lodder | 0 reacties

Het wetsvoorstel Uitvoeringswet CPC-verordening ligt ter consultatie. Met dit wetsvoorstel krijgen toezichthouders onder het consumentenrecht – zoals de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en... Lees verder.