NL EN
Nina LodderNina Lodder

POSTS VAN NINA

28-10

BANNING MATCH FIXING FROM THE REGULATED ONLINE GAMBLING MARKET

10:18 uur Nina Lodder | 0 reacties

With the new Remote Gambling Act (in Dutch: Wet kansspelen op afstand ), online gambling will soon be legalized in the Netherlands. Operators of online games of chance can most likely apply for... Lees verder.

04-09

KANSSPELAUTORITEIT LICHT MELDPLICHT INCIDENTEN TOE

11:18 uur Nina Lodder | 0 reacties

In de Toelichting meldplicht vergunninghouders (“Toelichting”) verduidelijkt de Kansspelautoriteit (“Ksa”) de meldplicht bij incidenten voor kansspelaanbieders. Vergunninghouders van... Lees verder.

26-08

TOEWIJZING WRAKINGSVERZOEK WEGENS VERMELDING BEHANDELEND RECHTER OP ZWARTE LIJST RECHTERS

10:10 uur Nina Lodder | 0 reacties

In deze zaak verzoekt Google om wraking van een raadsheer die de hoofdzaak in hoger beroep behandelt. In de hoofdzaak draait het om de vraag of Google zoekresultaten moet blokkeren bij een... Lees verder.

23-07

DE (CONCEPT) BETROUWBAARHEIDSTOETS VOOR ONLINE KANSSPELAANBIEDERS

16:50 uur Nina Lodder | 0 reacties

Met de wet Kansspelen op afstand (“Koa”) kunnen online aanbieders in aanmerking komen voor een vergunning voor het aanbieden van online kansspelen. Deze wet maakt online gokken onder strikte... Lees verder.

30-05

SNELLER PROCEDEREN? HET KAN IN AMSTERDAM!

17:02 uur Nina Lodder | 0 reacties

Procederen kost tijd, tenzij de zaak spoedeisend is. Ook bij niet spoedeisende zaken wensen partijen vaak een snel(ler) oordeel van de rechter. In deze wens voorziet de rechtbank Amsterdam met de... Lees verder.