NL EN
Mike LanderbartholdMike Landerbarthold

POSTS VAN MIKE

10-04

COOKIES PART 1: HOE WERKEN ZE EN WAAROM BESTAAN ZE?

10:01 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Op praktisch iedere website die je bezoekt, kom je ze tegen: cookiemeldingen. Vaak klik je zonder er uitvoerig over na te denken op ‘accepteren’ of ‘weigeren’ (of soortgelijke buttons)... Lees verder.

15-03

OPDRACHTGEVERSAUTEURSRECHT: LET OP VOOR UITEENLOPENDE RECHTEN!

13:58 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Het opdrachtgeversauteursrecht bepaalt dat de opdrachtgever het auteursrecht op een op bestelling gemaakt ontwerp kan verkrijgen. Deze regel komt voort uit een verdrag uit de Benelux dat... Lees verder.

07-03

EVA DE VRIES BIJ BNR OVER CONNECTED CARS EN WIFITRACKING

08:35 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Collega Eva de Vries was gisteren aanwezig bij een radio-uitzending van BNR om te vertellen over connected cars en wifitracking. Voor de uitzending heeft ze verschillende privacyverklaringen van... Lees verder.

28-02

SOLV EN DEIKWIJS BUNDELEN KRACHTEN

15:28 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Per 1 maart a.s. treden Deikwijs-partners Douwe Linders en Eva de Vries als partners toe tot SOLV Advocaten. Met de komst van deze twee doorgewinterde specialisten en meekomend talent Jacintha... Lees verder.

25-02

NEDERLAND: AUTEURSRECHTRICHTLIJN IS STAP TERUG!

13:56 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Waar ik in mijn vorige blog nog speculeerde over de toekomst van de Auteursrechtrichtlijn na een compromis van Frankrijk en Duitsland, ligt er inmiddels een heuse finale tekst (.pdf). En... Lees verder.