NL EN
Mike LanderbartholdMike Landerbarthold

POSTS VAN MIKE

14-02

TEKST AUTEURSRECHTRICHTLIJN DEFINITIEF NA COMPROMIS FRANKRIJK EN DUITSLAND (?)

09:33 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Compromis Julia Reda, een Duitse parlementariër van de Europese piratenpartij, meldt op haar website dat de tekst van de Auteursrechtrichtlijn (“Richtlijn”) definitief is, na een... Lees verder.

03-01

BEIJING ZET GEZICHTSHERKENNING IN TEGEN ILLEGALE VERHUUR

14:23 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

We kennen gezichtsherkenning allemaal inmiddels wel vanuit – bijvoorbeeld – de smartphonewereld. Het werkt eenvoudig; via een camera wordt je gezicht ‘herkend’ doordat er een... Lees verder.

31-12

SOLV BLIKT TERUG OP 2018 EN VOORUIT OP 2019

10:21 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Ook dit jaar sluit SOLV af met een terugblik op de ontwikkelingen op het gebied van TMC van het afgelopen jaar. Er is uiteraard wederom een hoop gebeurd, maar zoals altijd blijven er veel vragen... Lees verder.

28-12

JAAROVERZICHT IT EN SOFTWARE

10:55 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Nu het jaar bijna is afgelopen, is het een mooi moment om terug te blikken op wat 2018 ons allemaal heeft geboden. In dit blog blik ik specifiek terug op wat er het afgelopen jaar allemaal is... Lees verder.

18-12

KLEDINGGIGANT GUESS KRIJGT BOETE VAN 40 MILJOEN VOOR GEOBLOCKING

14:44 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

De Europese Commissie (“Commissie”) laat in een persbericht weten dat het een boete uitdeelt van 40 miljoen euro aan de Amerikaanse kledingketen Guess. Het bedrijf handelde volgens de... Lees verder.