NL EN
Mike LanderbartholdMike Landerbarthold

POSTS VAN MIKE

18-10

HACK BIJ FACEBOOK WAARSCHIJNLIJK VERRICHT DOOR SPAMMERS

13:45 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Eerder deze maand, blogde ik over de hack die plaatsvond bij Facebook. Inmiddels, is er al (iets) meer duidelijk over deze hack. Zo heeft de Ierse privacywaakhond IPC bekendgemaakt dat... Lees verder.

12-10

KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE AMAZON HIELD NIET ZO VAN VROUWEN

11:34 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Programmeurs van Amazon hebben ontdekt dat de voor haar ontworpen en zelflerende recruitment software niet zo van vrouwen hield. De voornoemde engine verwerkte cv’s van sollicitanten om zo ‘... Lees verder.

09-10

OPFRISSER: UITLEG OVEREENKOMST EN FAXEN(?)

15:53 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Gisteren is een interessant vonnis gepubliceerd door het Gerechtshof Amsterdam in het kader van de uitleg van een overeenkomst, in de vorm van een fax. Appellant in de zaak is Hostway B.V. en... Lees verder.

05-10

DE HACK BIJ FACEBOOK

16:08 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Facebook meldde vorige week dat een lek heeft plaatsgevonden op haar platform, welke betrekking zou hebben op gegevens van bijna 50 miljoen van haar gebruikers. Uit het eerste onderzoek van... Lees verder.

14-09

RECHTSPRAAK: INBREUK OP BEVEILIGING LEIDT NIET TOT CONTRACTBREUK

10:57 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Vanochtend viel mijn oog op een interessant arrest dat is gewezen door het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden , inzake de aankoop en het gebruik van een beveiligingssysteem met bijbehorende ‘... Lees verder.