NL EN
Michiel van der ZijppMichiel van der Zijpp

POSTS VAN MICHIEL

13-03

ONDERWIJSORGANISATIES PASSEN WERKWIJZE MET LEERLINGVOLGSYSTEEM AAN NA ONDERZOEK AP

10:28 uur Michiel van der Zijpp | 0 reacties

Drie grote onderwijsorganisaties hebben hun werkwijzen met een leerlingvolgsysteem zodanig aangepast, dat die nu voldoen aan de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Dat constateert de... Lees verder.

07-03

GROTE DALING IN BEZOEK AAN THE PIRATE BAY VOLGENS STICHTING BREIN

16:37 uur Michiel van der Zijpp | 0 reacties

Het aantal unieke bezoekers uit Nederland naar thepiratebay.org is volgens Brein flink gedaald. De auteursrechtenbelangenbehartiger baseert zich op cijfers van ComScore waaruit tussen september... Lees verder.

06-03

FACEBOOK HELPT GEBRUIKERS OM NEPNIEUWS TE HERKENNEN

10:00 uur Michiel van der Zijpp | 0 reacties

Facebook is een online campagne gestart om gebruikers van het sociale platform te helpen nepnieuws te herkennen. Het bedrijf geeft zijn Nederlandse gebruikers tien tips om ‘echt’ nieuws van... Lees verder.

31-01

'PRIVACY GAAT IEDEREEN WAT AAN'

11:08 uur Michiel van der Zijpp | 0 reacties

De Autoriteit Persoonsgegevens(AP) is deze week gestart met een voorlichtingscampagne over de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), zo is te lezen in een persbericht van deAP. Aleid... Lees verder.

17-01

OPNIEUW MISBRUIK VIA NEPVERSIE BETAALDIENST TIKKIE

14:48 uur Michiel van der Zijpp | 0 reacties

Oplichters proberen via een nep versie van betaaldienst Tikkie bankgegevens te stelen, door een sterk gelijkende versie van de dienst onder meer aan Marktplaats-gebruikers te tonen. Hiervoor... Lees verder.