NL EN
Micha SchimmelMicha Schimmel

POSTS VAN MICHA

02-10

RELLETJE ROND SPONSORKLEDING NEDERLANDSE ATLETIEKEQUIPE

10:10 uur Micha Schimmel | 0 reacties

Het is vooralsnog nog niet echt het WK atletiek waar de Nederlandse equipe op gehoopt had. Sifan Hassan won weliswaar op indrukwekkende wijze goud op de tien kilometer, maar een dag later werd... Lees verder.

10-09

GOOGLE EN FACEBOOK NU OOK IN THUISLAND ONDER VUUR

11:44 uur Micha Schimmel | 0 reacties

In de Europese Unie wordt al jaren met haviksogen gekeken naar de marktpositie van Google: de Europese Commissie is inmiddels toe aan haar vierde onderzoek naar de zoekgigant. Eerder legde de... Lees verder.

22-08

BLESSURES VAN TOPSPORTERS ONDER DE AVG

11:47 uur Micha Schimmel | 0 reacties

Nu de Eredivisie weer in volle gang is, vragen journalisten regelmatig naar de fysieke gesteldheid van spelers. Het antwoord is tegenwoordig vaak: “Dat mag ik niet vertellen in verband met de... Lees verder.

28-05

AFBREKEN VAN ONDERHANDELINGEN: OPPASSEN GEBLAZEN

13:19 uur Micha Schimmel | 0 reacties

Van tijd tot tijd behandelen we op de SOLV-blog een casus van afgebroken onderhandelingen. Zie bijvoorbeeld deze blog van Harmke Lankhorst. Het gaat dan om de vraag (i) of er al een... Lees verder.

23-05

UBER NIET, MAAR AIRBNB WEL

14:42 uur Micha Schimmel | 0 reacties

Advocaat-Generaal bij het Europese Hof van Justitie Szpunar stelt in een advies dat Airbnb is aan te merken als een dienst van de informatiemaatschappij. Dat lijkt wellicht een open deur. Sowieso... Lees verder.

VIDEO'S VAN MICHA