NL EN
Menno WeijMenno Weij

POSTS VAN MENNO

28-09

HEEL HOLLAND HANNEST

09:38 uur Menno Weij | 0 reacties

Menno reageert in De Telegraaf van gisteren kort op de perikelen rondom de AVG. Hij wijst erop dat privacy een groot goed is, maar dat we niet moeten vergeten misstanden met datagebruik aan te... Lees verder.

19-09

EUROPA MAAKT MEER KAPOT DAN ONS LIEF IS

09:10 uur Menno Weij | 0 reacties

Als het op internet aankomt, is Europa (lees: de Europese Unie) de weg helemaal kwijt. Met de komst van de GDPR ( AVG ) weet zo’n beetje niemand wat nu wel of niet (meer) mag met foto’s of... Lees verder.

12-09

MENNO WEIJ BIJ BNR OVER PLEIDOOI MICROSOFT MEER OPENHEID BIJ DATAVERZOEKEN

13:43 uur Menno Weij | 0 reacties

Vanochtend was Menno bij BNR in de ochtendshow naar aanleiding van het pleidooi van Microsoft voor meer openheid en transparantie bij verzoeken van overheden om data van burgers. Lees hier de... Lees verder.

12-09

PODCAST MET MENNO WEIJ BIJ BNR OVER AVG: OEPS!

13:32 uur Menno Weij | 0 reacties

Menno was afgelopen juni te gast bij de podcast van Ben van der Burg over de AVG. Onderwerp was: “OEPS”. De context destijds (van de site van BNR): ‘we zijn nu ruim een halve maand onderweg... Lees verder.

23-11

NO TRUST? YOU’LL BITE THE DUST!

11:15 uur Menno Weij | 0 reacties

Wie kent uitdrukkingen als “software op wielen” en “software in een toga” niet? Technologie is er en we kunnen er niet meer omheen. We willen er vaak ook niet meer omheen. Ik ben een... Lees verder.

VIDEO'S VAN MENNO