NL EN
Margot KuijpersMargot Kuijpers

POSTS VAN MARGOT

08-11

EEN KWESTIE VAN VERTROUWEN

09:48 uur Margot Kuijpers | 0 reacties

De Nederlandsche Bank (DNB) heeft onderzoek gedaan naar de bereidheid van consumenten om hun betaaldata te delen met derde partijen: slechts 11 % van de ondervraagden wil toegang... Lees verder.

23-09

STRONG CUSTOMER AUTHENTICATION: IN TWEE STAPPEN VEILIG BETALEN

16:34 uur Margot Kuijpers | 0 reacties

Op 14 september zijn de Regulatory Technical Standards (RTS) in Nederland in werking getreden. Deze standaarden geven invulling aan bepaalde technische voorschriften waar betaaldienstverleners... Lees verder.

29-05

WORK: NO CHILD’S BUSINESS

17:09 uur Margot Kuijpers | 0 reacties

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft 35 miljoen euro toegekend aan een alliantie bestaande uit Stop Child Labour (vertegenwoordigd door Stichting Hivos), Unicef en Save the Children voor... Lees verder.

03-05

HOF AMSTERDAM: UITZENDING POWNED TOCH NIET ONRECHTMATIG

09:38 uur Margot Kuijpers | 0 reacties

Het hof Amsterdam heeft deze week geoordeeld dat de uitzending van de heimelijk gemaakte opnames door PowNed van een tête-à-tête tussen Onno Hoes (voormalig burgemeester van... Lees verder.

21-02

BETER LAAT DAN NOOIT: PSD2 IS NU OOK IN NEDERLAND IN WERKING GETREDEN!

11:45 uur Margot Kuijpers | 0 reacties

Eerder deze week, op 19 februari, is de Payment Services Directive 2 (PSD2) in Nederland in werking getreden. Eindelijk, want de Europese richtlijn is al op 12 januari 2016 in de hele EU in... Lees verder.