NL EN

Je bent net begonnen bij SOLV, hoe bevalt het tot nu toe?

Heel erg goed. Het was natuurlijk wel makkelijk inkomen, omdat ik SOLV al kende vanuit mijn stageperiode. Ik wist dus enigszins wat mij te wachten stond. De werkzaamheden zijn verder – ook qua rechtsgebieden – erg divers, wat me erg aanspreekt. Bovendien bevalt de informele sfeer waarin de collega’s met elkaar omgaan me erg goed. Ik kan bij iedereen gemakkelijk terecht voor vragen, of het nou gaat over iets dat gerelateerd is aan werk of bijvoorbeeld welke platenspeler ik het best kan aanschaffen.

Waar houd je je nu mee bezig,en waar wil je je in de toekomst in specialiseren?

Op dit moment vooral met IT-contracten, merkenrechtelijk zaken en uiteraard veel privacy-vraagstukken. Voornamelijk de ‘soft-zijde’ van het intellectuele eigendomsrecht en het reclamerecht zijn gebieden die me ontzettend aanspreken. Hier hoop ik me dan ook verder in te kunnen specialiseren.

Welke karaktertrekken van je komen het best van pas in de advocatuur?

Ik denk (en hoop) dat mijn empathie en inlevingsvermogen nog wel van pas gaan komen in de advocatuur. Ten eerste omdat je je met deze karaktertrekken beter kunt inleven in cliënten, maar ook omdat dit in het algemeen tot een betere samenwerking en betere resultaten kan leiden.

Wat houdt je bezig, naast jewerkzaamheden bij SOLV?

Ik ben gek van muziek, zo luister ik graag naar elektronische muziek, maar ook zeker naar klassiekers uit de jaren ’70 en ’80. Verder sport ik graag, met name tennis en voetbal. Ik ben bovendien een groot fan van FC Barcelona, en volg die club op de voet.

Messi of Ronaldo?

Dat lijkt me duidelijk toch?