NL EN
Jesse VermeijJesse Vermeij

POSTS VAN JESSE

04-03

GEEN VERWARRING TUSSEN PILSMERKEN KORNUIT EN KORDAAT

16:33 uur Jesse Vermeij | 0 reacties

Eind 2018 kwam de supermarktconcern Lidl met de aankondiging van een nieuw pilsmerk genaamd Kordaat. In haar reclames laat Lidl weten dat er vanaf nu een verfrissend biertje voor kordate mannen... Lees verder.

21-02

AP NEEMT POLITIEKE PARTIJEN ONDER DE LOEP

10:36 uur Jesse Vermeij | 0 reacties

Op 20 maart 2019 vinden er in Nederland weer verkiezingen plaats. Burgers kunnen stemmen voor de leden van Provinciale Staten en voor het algemeen bestuur van hun waterschap. In de aanloop naar... Lees verder.

12-02

ZIGGO HOEFT GEEN NAW-GEGEVENS TE VERSTREKKEN VAN ILLEGALE DOWNLOADERS

11:37 uur Jesse Vermeij | 0 reacties

De rechtbank Midden-Nederland besloot vorige week in kort geding dat Ziggo geen adresgegevens hoeft te geven van haar abonnees aan Dutch Filmworks. In de strijd tegen illegaal downloaden... Lees verder.

05-02

‘SAFE-KID-ONE-HORLOGE’ TOCH NIET ZO VEILIG

11:17 uur Jesse Vermeij | 0 reacties

Ouders houden hun kinderen graag in de gaten. Het AD schrijft dat uit een nieuwe studie blijkt dat 80% van de ouders (stiekem) controleert wat hun kinderen online doen. Ook producenten spelen... Lees verder.

31-01

WETSVOORSTEL VERPLICHT LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJEN OM PASSAGIERSGEGEVENS TE DELEN

15:48 uur Jesse Vermeij | 0 reacties

Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid heeft deze week schriftelijk geantwoord op de aanvullende vragen vanuit de Tweede Kamer naar aanleiding van het wetsvoorstel dat... Lees verder.