NL EN
Harmke LankhorstHarmke Lankhorst

POSTS VAN HARMKE

03-12

YOUTUBE PAST VERDIENMODEL VOOR VIDEO’S GERICHT OP KINDEREN AAN

13:20 uur Harmke Lankhorst | 1 reactie

Staat de toekomst van YouTube op het spel? Het videoplatform heeft volgens de Amerikaanse toezichthouder FTC (Federal Trade Commission) onvoldoende maatregelen genomen tegen het verzamelen... Lees verder.

29-11

BLACK FRIDAY: ONEERLIJKE HANDELSPRAKTIJKEN?

15:20 uur Harmke Lankhorst | 1 reactie

Het uit Amerika overgewaaide Black Friday wordt in Nederland steeds populairder. Steeds meer webshops bieden op deze vrijdag super aanbiedingen aan. Maar wat nu als zo’n spectaculaire... Lees verder.

20-11

FACEBOOK VS. JOHN DE MOL: WAT ZIJN DE GEVOLGEN VOOR PLATFORMS?

15:01 uur Harmke Lankhorst | 0 reacties

Facebook is verplicht om nu en in de toekomst nepadvertenties te weren waarin John de Mol Bitcoins en andere cryptovaluta aanprijst. Ook moet Facebook De Mol gegevens verstrekken over de... Lees verder.

08-10

MAG MARKTPLAATS GEBRUIKERSGEGEVENS VERSTREKKEN?

14:00 uur Harmke Lankhorst | 0 reacties

Het gebeurt vaak op Marktplaats: je biedt iets te koop aan en iemand doet een bod. Wanneer je het bod vervolgens accepteert, ziet de ander toch af van de koop. Kan je dan bij Marktplaats de... Lees verder.

05-09

RECHTERLIJKE BEVOEGDHEID BIJ ONLINE MERKINBREUK

16:43 uur Harmke Lankhorst | 0 reacties

Het Europese Hof van Justitie (Hof) heeft vandaag in het arrest AMS Neve uitleg gegeven over de rechterlijke bevoegdheid bij online merkinbreuken. Centraal staat de vraag wat de “ lidstaat... Lees verder.

VIDEO'S VAN HARMKE