NL EN
Harmke LankhorstHarmke Lankhorst

POSTS VAN HARMKE

08-10

MAG MARKTPLAATS GEBRUIKERSGEGEVENS VERSTREKKEN?

14:00 uur Harmke Lankhorst | 0 reacties

Het gebeurt vaak op Marktplaats: je biedt iets te koop aan en iemand doet een bod. Wanneer je het bod vervolgens accepteert, ziet de ander toch af van de koop. Kan je dan bij Marktplaats de... Lees verder.

05-09

RECHTERLIJKE BEVOEGDHEID BIJ ONLINE MERKINBREUK

16:43 uur Harmke Lankhorst | 0 reacties

Het Europese Hof van Justitie (Hof) heeft vandaag in het arrest AMS Neve uitleg gegeven over de rechterlijke bevoegdheid bij online merkinbreuken. Centraal staat de vraag wat de “ lidstaat... Lees verder.

28-08

SPIEGEL ONLINE & FUNKE MEDIEN: INFORMATIEVRIJHEID VS AUTEURSRECHT

16:03 uur Harmke Lankhorst | 0 reacties

Eind juli heeft het Europese Hof van Justitie (Hof) twee belangrijke arresten gewezen over de verhouding tussen de informatie- en persvrijheid en het auteursrecht: Spiegel Online en Funke... Lees verder.

19-08

BOETE VAN EUR 470.000 VOOR UNIBET.EU

15:30 uur Harmke Lankhorst | 0 reacties

De Kansspelautoriteit (Ksa) heeft een boete van € 470.000 opgelegd aan Trannel International Limited. Het was via Trannel’s website unibet.eu mogelijk om online te gokken. Omdat Trannel zich... Lees verder.

13-08

“INDOOR FIETSFITNESSPROGRAMMA OP MUZIEK” OF SPINNING: OVER FITNESSCONCEPTEN EN MERKENRECHT

16:42 uur Harmke Lankhorst | 0 reacties

Spinning, Zumba, BodyPump, FunXtion: een killer body verkrijgen kan via specifiek ontwikkelde trainingsprogramma’s. Vaak registreert het bedrijf de programma’s als merk en geeft aan... Lees verder.

VIDEO'S VAN HARMKE