NL EN

Erika in 50 woorden

Erika is een zeer ervaren advocaat op het gebied van het omgevingsrecht. Zij studeerde Nederlands recht en Milieukunde aan de Universiteit Utrecht en is sinds 1999 advocaat. Zij is een specialist in het ruimtelijk ordeningsrecht, milieurecht en algemeen bestuursrecht. Zo adviseert en procedeert zij regelmatig over (grote) ruimtelijke ontwikkelingen op het gebied van woningbouw, kantoren, bedrijventerreinen en detailhandel. Ook handhavings-procedures behoren tot haar specialisme. Daarnaast adviseert zij over zaken op het gebied van het algemeen bestuursrecht, zoals Wob-verzoeken, subsidiezaken etc.

Zij is docent bij o.a. de NEPROM, Berghauser Pont Academy en Geoplan, en verzorgt ook regelmatig cursussen voor andere organisaties of in-house workshops. Voorts is zij lid van diverse vakorganisaties.

Erika werkt voor zowel overheden als private partijen zoals o.a. projectontwikkelaars, industriƫle bedrijven en retailers en overziet daardoor alle verschillende belangen en posities die spelen in het omgevingsrecht. Cliƫnten waarderen Erika vanwege haar grote mate van betrokkenheid en heldere adviezen.