NL EN
Cheryl LeunissenCheryl Leunissen

Cheryl in 50 woorden

Cheryl Leunissen is aangesloten bij SOURCE; een samenwerkingsverband voor zelfstandige advocaten. Partners van SOURCE hebben toegang tot de know how, kantoorfaciliteiten en andere voorzieningen die SOLV biedt. Zij werken voor eigen rekening en risico. 

Is al 20 jaar gepassioneerd advocaat, de eerste tien jaar bij twee grote kantoren daarna ondernemend vanuit haar eigen kantoor. Bijt zich graag vast in complexe zaken, staat bekend als een procestijger en als een niet makkelijk te passeren partner in (contracts-)

onderhandelingen, waarbij zij voor haar cliënten het maximale eruit haalt.

 

Houdt zich als SOURCE partner bezig met huurrecht bedrijfsruimte, bouwrecht, aanbestedingsrecht en - vooral - vastgoedtransacties en projectontwikkeling.

 

Samen met haar SOURCE - collega Frank Leyendeckers - die gespecialiseerd is in projectontwikkeling en omgevingsrecht; vormt zij een snel en accuraat werkend team, dat 24/7 bereikbaarheid, snelheid zonder verlies van kwaliteit en een pragmatische aanpak hoog in het vaandel heeft staan.

 

De inmiddels jarenlange samenwerking met een vooraanstaand notariskantoor maakt dat Cheryl het aanspreekpunt bij uitstek is voor vastgoedtransacties.

 

Naast de advocatuur zijn haar twee kinderen, Ashtanga yoga en muziek haar grootste passies.

 

Advocatenkantoor Virtu B.V.

www.source.law