NL EN
Berthold RosendahlBerthold Rosendahl

POSTS VAN BERTHOLD

03-06

MINUUTJE MET SOLV: BERTHOLD ROSENDAHL OVER STARTUPS

17:14 uur Berthold Rosendahl | 0 reacties

Veel startups beginnen met eigen geld, of met geld van vrienden of familie. Op een gegeven moment, is er echter 'serieus geld' nodig. En als je dan iemand gevonden hebt, krijg je altijd de... Lees verder.

20-02

POLITIEK ONTDEKT DE START-UP

11:28 uur Berthold Rosendahl | 0 reacties

Start-ups zijn hot en worden nu ook door de politiek ontdekt en omarmd. D66 Tweede Kamerlid Kees Verhoeven wil dat er een aparte rechtsvorm komt voor jonge innovatieve bedrijven. De gedachte is... Lees verder.

04-11

EUROPESE COMMISSIE PUBLICEERT STUDIE OVER DE FINANCIËLE PARTICIPATIE DOOR WERKNEMERS.

11:43 uur Berthold Rosendahl | 0 reacties

Op 28 oktober 2014 heeft de Europese Commissie de studie "The Promotion of Employee Ownership and Participation" gepubliceerd. Dit onderzoek geeft een overzicht van de ontwikkeling van (financië... Lees verder.

04-09

DOORSTART: EEN VRIJ RONDJE?

09:45 uur Berthold Rosendahl | 0 reacties

Estro Groep, één van de grootste aanbieders van kinderopvang in Nederland, is in juli van dit jaar failliet verklaard. Als oorzaken van het faillissement werden de hoge financieringslast en de... Lees verder.

13-08

VERKOPER DIGINOTAR AANSPRAKELIJK VOOR SCHADE KOPER DOOR HACK

16:57 uur Berthold Rosendahl | 0 reacties

In januari 2011 heeft het Duitse bedrijf VASCO Data Security International GMBH de aandelen in DigiNotar overgenomen. Nog geen half jaar later werd DigiNotar na een hack failliet verklaard. De... Lees verder.

VIDEO'S VAN BERTHOLD