NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Twist tussen ISP en hostingbedrijf treft webshops

Twist tussen ISP en hostingbedrijf treft webshops

Afgelopen vrijdag heeft leverancier en hostingbedrijf Grafix de stroom en internetverbinding van ISP RedUnix  afgesloten. De partijen zijn in conflict vanwege een uit de hand gelopen betalingsachterstand, meldt Webwereld. De oorzaak van het conflict zou zijn gelegen in een twist tussen de twee ex-zakenpartners Arendse en Terburg.

Door het afsluiten van RedUnix zijn enkele honderden websites offline, waaronder een aantal webshops. De schade bij de gedupeerden zou in de duizenden euro's lopen. Een aantal van deze partijen probeert nu hun domein te verhuizen naar een andere isp.

Achtergrond van de zaak is als volgt: Arendse zou via zijn bedrijf IP Phone Team hoster RedUnix hebben gekocht van Terburg. Arendse kocht daarmee ook de schulden van de hoster af. Terbug zou RedUnix vervolgens hebben verlaten. Arendse beschuldigt Terburg er echter van dat hij via vervalste facturen alsnog betalingen van klanten van RedUnix op zijn eigen rekening zou proberen te krijgen. Bovendien zouden betalingen van RedUnix aan Grafix uitblijven. Daarop zou Grafix hebben besloten de stekkers uit de rackservers van RedUnix te trekken.

Lees hier het bericht op Webwereld.

Lees hier op twitter voor de laatste berichtgeving omtrent RedUnix.

BRON: webwereld.nl


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (1)

Advertenties maandag 30 augustus 2010 15:50

Toch schandalig dat dit allemaal mogelijk is.
De webshops die hier van de dupe zijn verliezen hier dus ook mogelijke klanten mee, maar uiteindelijk zal RedUnix de grote verliezer zijn aangezien mensen niet meer met dit bedrijf zaken zullen doen.

http://www.advertenties.com/diensten/juristen-en-notarissen/

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.