NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Symantec: 2011 wordt het jaar van cybersabotage

Symantec: 2011 wordt het jaar van cybersabotage

Tegen het einde van het jaar wagen velen zich aan voorspellingen met betrekking tot trends in het komende jaar. Zo ook in ICT-land.

Beveiligingsbedrijf Symantec verwacht in 2011 een ‘significante verschuiving binnen het scala aan internetdreigingen’. Na dDos attacks en malware krijgen we volgens Symantec te maken met een volgende fase: cybersabotage.

Ondernemingen komen door de vervaging van de grens tussen zakelijk en privé gebruik van smartphones en tablets steeds meer voor beveiligingsproblemen te staan. Veel organisaties hebben geen alomvattende oplossing die zorgt voor de veiligheid van de zakelijke informatie en die tegelijkertijd het gebruik van persoonlijke devices toestaat. Hierdoor onstaan zwakke plekken. Door het toenemende gebruik van de mobiele devices zullen de cybercriminelen hun pijlen hierop gaan richten. “Er zullen nieuwe security-technologieën beschikbaar komen, de strijd tegen cybercriminaliteit zal doorgaan en op alle fronten worden bestreden”, aldus Peter Geytenbeek, Managing Director Symantec Nederland. Symantec zal uiteraard als beveiliginsbedrijf hopen hier een grote rol in te mogen spelen, zo vermoed ik...

Lees hier het hele bericht in AutomatiseringGids.

BRON: AutomatiseringGids


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.