NL EN
 • Home»
 • Weblog »
 • Stemmen voor de Big Brother Awards!
 • GEPLAATST OP: 14 augustus 2013
 • GEPLAATST DOOR: Anke Verhoeven
 • GEPLAATST IN: Privacy
 • GOOGLE+: Anke Verhoeven

Stemmen voor de Big Brother Awards!

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Big Brother Awards! Het evenement dat de grootste privacyschenders van het jaar ‘beloont’ voor hun onwetendheid, onhandigheid  of onachtzaamheid. 

Ook dit jaar weer kan er ook gestemd worden voor de publieksprijs. Dit jaar zijn de volgende personen daarvoor genomineerd:

Die laatste nominatie snap ik eerlijk gezegd niet zo. De plannen van Equens zijn immers na alle ophef in de koelkast gezet. Bovendien is helemaal niet zo zeker dat het plan van Equens niet door de beugel zou kunnen. Daarover werd op deze weblog al eerder geschreven.

Ik ga in ieder geval stemmen voor Ivo Opstelten, minister van Veiligheid en Justitie, die vanuit zijn functie juist aandacht zou moeten hebben voor de privacy van burgers. Integendeel. Opstelten is de man die onlangs verkondigde dat de nieuwe Europese Privacyverordening niet zou moeten gelden voor het MKB. Dit nadat staatssecretaris Teeven eerder al aangaf dat die verordening ook niet zou moeten gelden voor de overheid. En dat is nog niet alles. Zoals Bits of Freedom al aangeeft bij de nominatie, is hij ook verantwoordelijk voor het terughack-voorstel en voor de plannen met betrekking tot kentekenregistratie. Al met al een goede kanshebber voor nog een Big Brother Award. Ja, nóg  een, want in 2010 ging hij er ook al met twee Big Brother Awards vandoor.

Stemmen kan HIER

BRON: Bits Of Freedom


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

 1. NAAM
 2. E-MAILADRES
 3. BERICHT
 4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
 5.