NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Staatsloterij start nieuwe publiekscampagne

Staatsloterij start nieuwe publiekscampagne

Na de (gegronde) klachten over de jackpot van 27,5 miljoen die "gegarandeerd" zou vallen, is het volgens de directeur van de Staatsloterij Yvonne van Oort - die daarnaast in opspraak kwam vanwege tegen haar gerichte bedreigingen en haar salaris van bijna een half miljoen euro - tijd voor een opknapbeurt van de Staatsloterij.

Het imago van de Staatloterij zal worden opgepoetst door middel van een nieuwe publiekscampagne en een nieuwe website, vraaghetdestaatsloterij.nl, met onder meer informatie over winkansen. Er komen nieuwe advertenties in de kranten en nieuwe televisie- en reclamespots, waarin duidelijk(er) zal worden verteld dat de Jackpot ook nu weer op een eenvijfde lot kan vallen en dat er dan 5,5 miljoen uitgaat.

" Wij zijn haast een bank geworden. Er volgt bijna een complete leeswijzer ", aldus van Oort.

De Staatsloterij zal verder een nieuw loterij systeem gaan hanteren, waarin het mogelijk wordt met eenvijfde loten mee te spelen die hetzelfde unieke lotnummer hebben als vier andere eenvijfde loten. Daarnaast is het systeem bedoeld om interne processen beter en sneller te laten verlopen.

Over de procedure die de stichting Loterijverlies mogelijk wil gaan beginnen tegen de Staatsloterij zegt van Oort inhoudelijk niets. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Lees hier het hele interview.

BRON: De Telegraaf en Nu.nl


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIES (4)

S. Schoot vrijdag 4 september 2009 16:27

Wanneer stopt U eens met feliciteren met een verlies bij een zgn prijs van minder dan wat we vroeger noemden een eigen geldje? Felicitaties zijn echt ergerlijk.

S. Schoot vrijdag 4 september 2009 16:33

Svp niet feliciteren met een zgn. prijs van euro 8.50. Het liefst zag ik dit soort onzin-prijzen afgeschaft. Ik speel al meer dan vijftig jaar in de staats . Luistert U echt wel eens naar Uw klanten?

Gerard Arink dinsdag 8 september 2009 13:12

Er moet snel wat veranderen met de 1/5 loten,nu heeft elk lot een appart nummer, dat moeten 5 loten worden met hetzelfde nummer,nu worden 5 maal meer loten verkocht wat mijn winst kansen zeer verkleind.
Ook vind ik het niet nodig dat een directeur € 100.000 extra bonus krijgt, want zij vuld haar eigen zak met ons inleg geld. ik hoop dat hiermee wat gedaan wordt.

Maggie18SCHWARTZ zaterdag 16 juli 2011 20:55

When you are in a not good position and have no cash to get out from that, you would require to receive the credit loans. Just because it would aid you for sure. I get short term loan every time I need and feel great because of this.

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.