NL EN

SOLV zoekt student-stagiair!

SOLV heeft op korte termijn nog plaats voor student-stagiars. Wil jij bijvoorbeeld in de periode november-december bij ons stage komen lopen? Let us know!

Ben je klaar om de papieren werkelijkheid in te ruilen voor een echte? Kennis te maken met de fijne kneepjes van het juridisch metier, maar dan in de wereld van technologie, media en communicatie? Adviseren, procederen en contracteren kun je leren tenslotte, dus waarom niet beginnen bij een kantoor dat zowel internet whizzkids als grote ondernemingen­ (en alles daar tussenin) adviseert op het gebied van ICT- en informatierecht. Waar je niet alleen de bibliotheek van binnen leert kennen, maar volledig meeloopt in de praktijk van de advocaten van SOLV. Je ontmoet cliĆ«nten, gaat mee naar de rechtszaal en lezingen, en assisteert bij het opstellen van brieven, processtukken, contracten en adviezen.

Wij zijn altijd op zoek naar slimme student-stagiairs, in de laatste fase van hun studie of net afgestudeerd, die twee maanden willen meelopen met ons team. Heb je vakken gevolgd op het gebied van intellectuele eigendom, media- en informatierecht, e-commerce en/of privacy en interesse in een stage bij SOLV? Stuur dan je sollicitatie aan Tomas Weermeijer. Voeg daarbij in ieder geval je cv en cijferlijst, maar bijvoorbeeld ook je bachelor-scriptie en/of eerdere stagebeoordelingen.PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.