NL EN

SOLV zoekt privacy expert

SOLV zoekt privacy expert

 

SOLV Advocaten is voor haar privacy praktijk op zoek naar een jurist (advocaat of in-house counsel) met 4 tot 5 jaar ervaring.

 

SOLV Advocaten is een toonaangevend niche kantoor, met een focus op het gebied van Technologie, Media en Communicatie (TMC). Binnen deze niche heeft SOLV een sterk groeiende privacy praktijk met aansprekende nationale en internationale cliënten uit verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, retail, cloud computing, IT, telecommunicatie en de financiële sector. SOLV bestaat uit een hecht team van ruim 20 personen, waaronder 14 fee-earners.

 

We zijn op zoek naar een advocaat-medewerker of een bedrijfsjurist met zo’n 4 tot 5 jaar ervaring en met een passie voor privacy. Een ondernemend persoon die het leuk vindt om in teamverband te werken aan de verdere uitbreiding van de privacy praktijk. Iemand die graag cliënten van hoogwaardig advies voorziet op het gebied van de nieuwste privacyvraagstukken zoals de Meldplicht Datalekken, de Privacy Verordening en Safe Harbor. Iemand die cliënten bijstaat bij onderzoeken van toezichthouders zoals het College Bescherming Persoonsgegevens en de Autoriteit Consument & Markt.

 

Past dit profiel bij jou en wil je een unieke, open werksfeer ervaren met ruime mogelijkheden tot verdere ontwikkeling?  Stuur dan uiterlijk 11 december 2015 een brief met CV per e-mail aan wildt@solv.nl, ter attentie van Thomas van Essen, met wie ook contact kan worden opgenomen voor meer informatie. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.