NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • SOLV zoekt advocaat-stagiaires met focus op ICT recht

SOLV zoekt advocaat-stagiaires met focus op ICT recht


SOLV Advocaten is 12 jaar geleden opgericht, mede om advocatuur op topniveau te combineren met een leven naast het werk. Een goede work/life balance is nog altijd onderdeel van de kantoorfilosofie.

Inmiddels is SOLV uitgegroeid tot een vooraanstaand en bekend nichekantoor.

SOLV heeft een sectorspecifieke focus: Technologie, Media en Communicatie (TMC). Daarbinnen procedeert en adviseert SOLV vooral op het gebied van intellectuele eigendom (IE),  informatie- en communicatietechnologie (ICT), mededingings-, telecommunicatie-, media- en entertainment- en reclamerecht.


In 2005 riep De Stand van de Advocatuur SOLV uit tot het beste nichekantoor van Nederland. Ook ontvingen we de prijs Carp Coolest Company 2001. In haar bestaan heeft het kantoor ook al rankings gekregen in Chambers Global, Chambers Europe en The Legal 500.


Het kantoor bestaat uit een jong team van 12 advocaten en 2 paralegals, maar heeft uitbreiding nodig wegens aanhoudende groei. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe kantoorgenoten voor onze ICT-praktijk.


Ben je werkzaam als advocaat-stagiaire of ben je net afgestudeerd en wil je advocaat-stagiaire worden? Word je enthousiast van termen als cloud, big data, datalekken, BYOD en Agile? Heb je gevoel voor ondernemerschap, ben je in staat zelfstandig te werken, vernieuwend in denken en doen en ben je een teamspeler?

Dan is deze functie iets voor jou.


Vernieuwend, open, betrokken, focus en ondernemend zijn de kernwaarden van SOLV. Ontwikkeling is belangrijk. Naast de verplichte opleidingen biedt SOLV ruim de mogelijkheid om externe en interne cursussen te volgen. Het actief participeren in de TMC sector door het geven van lezingen en te publiceren wordt gestimuleerd en begeleid.

Herken je jezelf? Stuur dan uiterlijk op 6 augustus je brief met CV, cijferlijst en eventuele publicaties (scriptie e.d.) aan SOLV t.a.v. Menno Weij naar werken@solv.nl. 

 

Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Menno Weij (020 5300160 / weij@solv.nl).

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

SOLV powered by pleasure and knowledge                         PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.