NL EN

SOLV viert 10 jarig bestaan

Afgelopen woensdag vierde SOLV haar kristallen jubileum. In de prachtige BAM zaal van het Muziekgebouw aan ’t IJ werd door alle SOLV medewerkers en hun familie, cliënten, oud-medewerkers, vrienden, bevriende advocaten en andere relaties getoost op een spectaculair en succesvol eerste decennium! Hieronder een kleine foto-impressie van de avond.

De gasten werden rond 16.30 uur ontvangen en kregen meteen een SOLV-rood petje overhandigd. Dat petje moesten zij gebruiken voor de Nationale SOLV ‘petje op, petje af’ quiz 2010 gepresenteerd door Hans van der Togt, die niets van zijn vroegere kwaliteiten als showmaster is verloren. Na een wat onwennige start, kregen de gasten er zin in toen bleek dat de vragen over 10 jaar SOLV niet alleen heel moeilijk waren, maar vooral ook erg komisch. De eerste prijs, een ingelijste foto van Thomas Schlijper, werd gewonnen door Ramón van de Heuvel van Xinno.

Na de quiz kon iedereen ontspannen genieten van een borrel en met elkaar terugblikken op de afgelopen 10 jaar. SOLV is in die tijd gegroeid van een kantoor van drie advocaten naar een kantoor van zestien advocaten en juristen en een tien man sterke ondersteuning. SOLV was het eerste Nederlandse advocatenkantoor dat zich exclusief ging bezig houden met technologie, media en communicatie en heeft in 10 jaar tijd altijd voorop gelopen op de rechtsgebieden die deze sectoren beslaan.

De inmiddels vier partners bij SOLV (Wanda van Kerkvoorden, Christiaan Alberdingk Thijm, Menno Heerma van Voss en Menno Weij) kregen namens alle medewerkers een cadeau uitgereikt: kristallen oorbellen voor Wanda en kristallen manchetknopen voor de heren. De medewerkers bedanken hen daarmee voor het bieden van een open werkomgeving waarin volop de ruimte is voor verschillende persoonlijkheden terwijl we met zijn allen op het scherpst van de snede blijven werken. 

Alle gasten kregen aan het einde van de avond het SOLV 10 Lustrum boekje uitgereikt.

SOLV bedankt iedereen voor de geweldige avond en het in ons gelegde vertrouwen in de afgelopen 10 jaar. We zien er naar uit samen met onze cliënten ook de komende 10 jaar te blijven innoveren en een voortrekkersrol te blijven vervullen op het gebied van technologie, media en communciatie.

 

 

 

 

 

 

 PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIES (3)

Sterenborg maandag 22 november 2010 12:27

Gefeliciteerd met jullie 10-jarige mijlpaal!

Ga vooral door, blijf groeien en op naar langdurig succes!

Groet

Martijn Mewe (Dutch Directors Guild) maandag 22 november 2010 12:27

Gefeliciteerd met jullie tienjarig bestaan!

Remco maandag 22 november 2010 14:29

Gefeliciteerd en dank voor de uitnodiging! Helaas op het allerlaatst verhinderd.

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.