NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • SOLV verwelkomt nieuwe SOLV Samen Partner

SOLV verwelkomt nieuwe SOLV Samen Partner

SOLV is trots op de komst van een nieuwe SOLV Samen Partner: Kim van Haastrecht.

Kim is gespecialiseerd in het mededingingsrecht en Europees recht. Haar carrière in de advocatuur is zij begonnen bij CMS Derks Star Busmann, na bijna vier jaar volgde de overstap naar Boekel De Nerée. Haar cliënten en peers prijzen de wijze waarop zij haar diepgaande kennis koppelt aan een pragmatische aanpak. Het belang van de cliënt staat voorop, maar zaken moeten niet ingewikkelder worden gemaakt dan nodig. Een aanpak die goed matcht met de no-nonsense wijze waarop de advocaten van SOLV hun praktijk uitoefenen.

Managing partner Wanda van Kerkvoorden is dan ook zeer verheugd dat Kim ervoor gekozen heeft om de overstap te maken van Boekel De Nerée naar SOLV Samen. “Kim is gespecialiseerd in rechtsgebieden die heel dicht aanliggen tegen onze TMC praktijk. Met haar komst, haar manier van werken die zo goed past bij de onze en, niet in de laatste plaats, haar professioneel enthousiasme, kunnen we onze wederzijdse cliënten nog beter bedienen. Wat ons betreft een echte win-win.”

“De overstap naar SOLV Samen voelt heel goed. Het team van SOLV bestaat uit energieke en enthousiaste mensen met een cliëntgerichte werkwijze. Dit sluit naadloos aan op de manier waarop ik mijn cliënten bedien. Ik zie dan ook erg uit naar de samenwerking met SOLV en mijn SOLV Samen partner Sil Kingma.” 

Vragen over SOLV Samen? Neem contact op met Thomas van Essen.PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.