NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • SOLV geeft juridische tips & tricks voor start-ups in Amsterdam Start-up week

SOLV geeft juridische tips & tricks voor start-ups in Amsterdam Start-up week

 

 

 

Deze week (11-15 februari) vindt de Amsterdam Start-up week plaats: een evenement georganiseerd door start-ups vóór start-ups. Een week vol activiteiten en workshop die volledig gewijd zijn aan jonge, startende ondernemingen.

SOLV Advocaten helpt Start-ups graag. In het verleden hebben wij meerdere malen gezien hoe innovatieve start-ups, zoals Hyves en Marktplaats, uitgroeiden tot grote, succesvolle bedrijven. Daarom organiseert SOLV in het kader van de Amsterdam Start-up week morgen, op donderdag 14 februari, de workshop  “Some Legal Do’s and Dont’s”, waarin Menno Weij en ikzelf start-ups zullen inwijden in een aantal belangrijke juridische aspecten van online dienstverlening en hen een paar belangrijke “tips en tricks” zullen meegeven. In de presentatie zullen onder meer onderwerpen als (online) privacy, cookies, auteursrecht en de aansprakelijkheid van internettussenpersonen aan bod komen. Natuurlijk is er ook uitgebreid gelegenheid voor vragen.

De workshop zal in beginsel plaatsvinden op ons kantoor op de Schippersgracht, van 14.00 – 15.30 uur.  Ben of ken jij een startende ondernemer die graag wat wil leren over de relevante juridische vakgebieden voor start-ups? Meld je dan nu aan!PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIES (2)

Quinten van t hof & Robert de hoog maandag 11 februari 2013 14:15

Op dit moment zijn we bezig met het opzetten van een reclamebureau. Graag zouden we aan deze workshop deelnemen.

Caroline de Vries maandag 11 februari 2013 14:16

Leuk! Melden jullie je aan via de link? Tot donderdag!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.