NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • SOLV adviseert Goodman bij ontwikkeling nieuw Europees distributiecentrum op Park15

SOLV adviseert Goodman bij ontwikkeling nieuw Europees distributiecentrum op Park15

Goodman Group, een wereldwijde eigenaar, ontwikkelaar en beheerder van industrieel vastgoed, werkt samen met GiesbersGroep aan de ontwikkeling van een nieuw Europees distributiecentrum (EDC) van 61.700 m² voor logistiek dienstverlener Nabuurs Supply Chain Solutions.

 

Cheryl Leunissen en Frank Leyendeckers van SOLV adviseerden Goodman bij deze transactie, een van de grootste logistieke vastgoedprojecten die in de afgelopen 12 maanden in Nederland getekend zijn. 

 

De nieuwe faciliteit komt op het bedrijventerrein Park15 in de regio Arnhem-Nijmegen waar de bouw volgende maand zal starten. Nabuurs zal het gebouw van Goodman gaan huren zodra de werkzaamheden afgerond zijn. De oplevering staat gepland voor begin 2017. Giesbers realiseert de ontwikkeling van het EDC turnkey in opdracht van Goodman. Het grootste deel van het gebouw zal worden gebruikt als distributiecentrum voor Kraft-Heinz en als "Shared Service Centre" voor meerdere klanten.

Het duurzame EDC biedt 60.266 m² magazijnruimte, waarvan 3.000 m² temperatuurgecontroleerd is. Daarnaast is er 1.435 m² ruimte vrijgemaakt voor kantoren, ontmoetingsplekken en technische ruimtes. De nieuwe faciliteit is uitgerust met LED-verlichting en bewegingssensoren om het energieverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen. 

SOLV is trots dat ze een bijdrage heeft kunnen leveren aan de totstandkoming van dit uitdagende en innovatieve project van Goodman.

 PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.