NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Seminar content marketing 12 december

Seminar content marketing 12 december

Het zakelijke inkoopproces vindt grotendeels online plaats. Ook consumenten nemen hun aankoopbeslissing steeds minder in de winkel maar al daarvoor, in de oriëntatiefase. Het vinden van betrouwbare informatie is daarbij essentieel. Voor adverteerders liggen er kansen om vroeg in het besluitvormingsproces met waardevolle content in contact te komen met potentiële klanten.

Het proactief inzetten van kennis om de besluitvorming van klanten te beïnvloeden wordt ook wel content marketing genoemd. Media staan open voor dit soort commerciële content, waardoor de grens tussen redactionele en commerciële content vervaagt. Het verbod op sluikreclame en de verplichting tot transparantie komen dan in zicht. Wat is een optimale content marketing strategie voor adverteerders, en waar liggen de juridische grenzen?

Heliview Online en SOLV Advocaten nodigen u en uw collega’s graag uit om tijdens een interactieve bijeenkomst op 12 december 2013 van 14.30 tot 17.00 uur met ons en met elkaar over deze ontwikkelingen van gedachten te wisselen. Het seminar vindt plaats bij SOLV advocaten, Anne Frankstraat 121 in Amsterdam.

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

14.30 - 15.00

Ontvangst

15.00 - 15.10

Welkom

15.10 - 15.40

Content marketing als effectieve marketingtool en de juridische uitdagingen

Bob Oord, directeur van content marketingbureau Heliview Online en medeoprichter van tablet magazine uitgever XPRTS Media

15.40 - 16.10

Commerciële content in audiovisuele producties

Volkert Struycken, Media Finance Advisors, onafhankelijk producent en financieel consultant voor audiovisuele producties

16.10 - 16.30

Pauze

16.30 - 17.00

Juridische grenzen aan content marketing

Marieke Neervoort, advocaat media- en reclamerecht SOLV Advocaten

17.00

Borrel

 

Nadere details over het programma volgen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wij verzoeken u vriendelijk om via info@solv.nl alvast door te geven of u een plaats wilt reserveren.

Lees hier meer over de juridische grenzen van content marketing.PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.