NL EN

RTL Gemist beschikbaar via UPC

Sinds gisteren is de dienst RTL Gemist beschikbaar voor abonnees van UPC en kunnen programma’s van RTL 4, 5, 7 en 8 tot tien dagen terug worden bekeken. RTL Gemist is een zogenaamde ‘non-lineaire’ dienst die geactiveerd kan worden via de rode knop van de UPC-afstandsbediening of de ‘On Demand-knop’. Een aantal programma’s, zoals RTL Nieuws, RTL Z en Editie NL, is gratis. Voor programma’s zoals RTL Boulevard, Expeditie Robinson en de Euro League-samenvattingen moet worden betaald.

Volgens de eerste voorzichtige kritieken werkt de nieuwe dienst “naar behoren, zij het met enkele detail foutjes”. Wel is het “jammer dat er weer voor een andere methode - buiten het on demand menu - gekozen wordt. (…). Voor digibeten wordt het er weer niet makkelijker op.”

BRON: Adformatie


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (1)

Christ14 zaterdag 7 november 2009 10:23

De rode knop welke tegenwoordig, veel te lang, in beeld is om andere diensten op te roepen is de zoveelste vorm van irriterende boodschappen in beeld.
Allerlei vormen van informatie vliegen door je beeld, ten koste van gezichten die wegvallen of ondertiteling die niet meer te zien is door een mol of racende voertuigen in beeld. Wij weten wel waar we naar kijken, hoeven niet te weten wat er op een andere zender is op hetzelfde moment en wat er over.....tig dagen komt.Men houd geen rejkening met de wensen van de kijkers.Het lijkt wel een leuk speeltje voor de technici.

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.