NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • PeerReach: @cthijm, @SOLV_Advocaten en @WouterDammers in Top5 "most influential for Dutch law"

PeerReach: @cthijm, @SOLV_Advocaten en @WouterDammers in Top5 "most influential for Dutch law"

PeerReach, het nieuwe Amsterdamse bedrijf dat de online invloed van experts in kaart brengt, heeft afgelopen week de onderstaande tweet geplaatst:

 

Zowel de Twitteraccounts van SOLV advocaten Christiaan Alberdingk Thijm en ondergetekende als die van SOLV blijken in de top 5 “most influential for Dutch law” te staan. Ook op het gebied van journalistiek, financiën en (klein)kunst worden al lijsten bijgehouden.

PeerReach brengt de interesses van de betreffende expert in kaart en berekent vervolgens hoeveel invloed de expert op dat gebied heeft. PeerReach berekent dit aan de hand van het percentage peers in de followers van de expert. De huidige lijst voor "most influential for Dutch law" ziet er als volgt uit:

 

 

Met andere woorden, 70% van de peers in "Dutch law" volgt @cthijm, 68% volgt @SOLV_Advocaten en 59% volgt @WouterDammers.

Hoog tijd dus dat ook SOLV Tweeps @WandavanK, @MennoWeij@fashion_lawyer, @milica_antic, @thomastonnis en @DouweLinders in de lijst worden opgenomen ;-). Hanteer je 'Lists' op Twitter, volg dan ook de @SOLV_Advocaten List.

Lees hier meer over PeerReach.PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.