NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Online kansspelen: Teeven beantwoordt kamervragen

Online kansspelen: Teeven beantwoordt kamervragen

Staatssecretaris Teeven bevestigt in reactie op kamervragen dat het belangrijk is online kansspelen zo snel mogelijk te reguleren, om de vele Nederlandse spelers die nu al spelen de bescherming te bieden van een gereguleerd stelsel. De consultatie van het wetsvoorstel dat online kansspelen moet reguleren start als verwacht volgende maand. Zie ook mijn blog Minuutje met SOLV van vorige week.

Verder bericht Teeven onder meer dat de medewerkers van de kansspelautoriteit (KSA) via internet actief toezicht houden op reclame-uitingen. Bij de handhaving wordt primair het bestuurlijk handhavingsinstrumentarium (o.a. bestuurlijke boetes) gebruikt. Het strafrecht wordt ingezet als ultimum remedium. Bij de ontwikkeling van het wetsvoorstel heeft de staatssecretaris ook aandacht voor het instrumentarium van de KSA.PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (1)

dedikke donderdag 2 mei 2013 01:40

en dan zeggen dat er niks verdiend word in de maatschappij in het illegalen cirquit,kijk maar eens bij globalstars op internet.

maar men doet er niks aan,en de mensen komen dieper in de shit ook nog,ook word er bij sommige 200 euro winst uitgekeerd op de 1000 euro hoezo geen winst.

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.